Keystone logo
The University of the West Indies, Sir Arthur Lewis Institute of Social and Economic Studies

The University of the West Indies, Sir Arthur Lewis Institute of Social and Economic Studies

The University of the West Indies, Sir Arthur Lewis Institute of Social and Economic Studies

Introducere

Istoria Institutului datează din primele zile ale Universității din Insulele de Vest, formând Institutul de Cercetare Socială și Economică (ISER) în 1948. ISER a fost înființat înaintea Facultății de Științe Sociale pentru a construi un baza solidă a datelor empirice despre regiunea Caraibelor și a funcționat admirabil în această calitate timp de aproape cincizeci de ani. În anul 2000, ISER a fuzionat cu Consorțiul Graduate School of Social Sciences (CGSS), care a fost o inițiativă nouă, cincisprezece ani, de pregătire a absolvenților cu perspectivă interdisciplinară. SALISES încearcă să îmbine cele mai bune tradiții de cercetare ale ISER cu predarea și supravegherea de înaltă calitate a absolventului, care a fost un semn distinctiv al CGSS.

SALISES are sucursale pe cele trei campusuri ale Universității Indiilor de Vest:

  • Cave Hill, Barbados
  • Mona, Jamaica
  • St.Augustine, Trinidad și Tobago

Fiecare ramură este condusă de un director.

Cu o asimilare unică de predare și cercetare absolvent, SALISES oferă două programe excelente la MSc și MPhil / Ph.D. niveluri. Cursurile sunt predate în principal de către cercetători cu o istorie puternică de cercetare și o predare excelentă.

Declaratie de viziune

A fi o instituție de renume internațional pentru educația postuniversitară și soluțiile bazate pe cercetare în dezvoltare.

Declarația de misiune

Să influențeze dezbaterile academice, publice și politice; prin desfășurarea de cercetări și studii universitare din perspectiva Caraibelor în cadrul unui context multidisciplinar, al unei țări mici și comparative.

Locații

  • Kingston

    Office of the Vice Chancellor The University of the West Indies Regional Headquarters Kingston 7, , Kingston

Întrebări