Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of Texas Permian Basin, College of Business

The University of Texas Permian Basin, College of Business

The University of Texas Permian Basin, College of Business

Introducere

Misiunea și istoria noastră

De unde am venit, unde mergem

Misiunea noastră

Ca instituție regională și cuprinzătoare, Universitatea din Texas Permian bazează o comunitate diversă de studenți din regiune, stat și nu numai. Prin excelență în predarea, învățarea, cercetarea și serviciul public centrat pe studenți, Universitatea cultivă cetățeni implicați și are impact asupra vieții.

Istoria bazinului UT Permian

Am început ca un experiment. În 1969, Legislativul din Texas a decis să creeze o universitate „la nivel superior” la Odessa - adică un colegiu care să accepte doar juniori, seniori și studenți absolvenți.

La 4 septembrie 1973 Universitatea s-a deschis pentru cursuri. Construcția nu a fost însă completă, așa că cei 1.112 de studenți din acea primă clasă au studiat în clădiri temporare și remorci. Ar fi nevoie de aproape încă un an până la finalizarea instalațiilor permanente ale bazinului UT Permian

Rapid înainte de 18 ani: Legislatura din Texas a decis din nou să schimbe traiectoria UTPB trecând un proiect de lege care a transformat școala într-o instituție de patru ani. Prima clasă de boboc - cunoscută în studenții din campus, ca Pioneer Freshmen - s-a alăturat în toamna anului 1991.

De la începuturile noastre umile și experimentale, bazinul UT Permian a crescut în aproape toate direcțiile.

Nici o școală nu este ca bazinul UT Permian. Poate de aceea nicio școală nu are o poveste asemănătoare cu a noastră.

Împreună, suntem Falconi.

136964_pexels-photo-2422293.jpeg
Jopwell / pexels

Despre bazinul Permian

În cazul în care vechiul vest se întâlnește cu noul secol

Nu există niciun loc ca Bazinul Permian - o frumusețe sălbatică și neatinsă, dotată cu buzunare de dezvoltare modernă. Rugged se întâlnește cu șic chic.

Ne iubesc cerurile albastre nesfârșite, dar știm că Vestul Texas este cu atât mai mult decât un apus de soare perfect. Bazinul Permian este acasă cu oameni amabili, muncitori, optimisti, care nu au întâlnit niciodată un străin.

Dacă doriți să vă creați propriul viitor, acesta este locul unde vă aparțineți.

Despre bazin

Un „bazin” este un termen geologic simplu pentru o scufundare sau depresie pe suprafața pământului - de obicei cauzată de eroziunea de la sol și de cutremurele adânci dedesubt. În total, bazinul Permian acoperă 75.000 de mile pătrate - ceea ce îl face unul dintre bazinele mai mari din America de Nord.

Dar asta este geologia. Din perspectiva laicului, Bazinul Permian este de fapt o întindere uimitoare de pământ american, cu o frumusețe unică. Simți că poți vedea de fapt pământul întâlnindu-se cu cerul în depărtare.

Bazinul Permian are ceva pentru toată lumea.

Odessa și Midland: Țara Urbană

Timp de generații, oameni din întreaga lume și-au croit drum spre Texasul de Vest căutând libertate, aventură și avere în câmpurile petroliere. Orașele pe care le-au construit au crescut în sus și în exterior, creând centre urbane moderne punctate în bazinul Permian - inclusiv cele două pe care UTPB le numește acasă.

Acasă în campusul principal al bazinului UT Permian, Odessa este unul dintre cele mai mari orașe din vestul Texas. Un oraș divers, cu o istorie bogată care datează din anii 1880, Odessa a suferit transformări majore în ultimele două decenii. Nu cu mult timp în urmă, Forbes Magazine a clasat Odessa drept unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Statele Unite.

Și la doar 15 minute distanță se află Midland. Campusul Midland al UTPB găzduiește școlile noastre de muzică și inginerie și Centrul pentru diversificare energetică și economică. În calitate de reședință a foștilor președinți George HW Bush și George W. Bush și corporații majore la nivel mondial - precum Chevron și Concho - Midland și Odessa oferă o profunzime de prestigiu și oportunitate cu care puține comunități se pot potrivi.

Stând în vârful energiei

La începutul secolului XXI, Bazinul Permian - care fusese cândva sursa unor vaste aprovizionări cu petrol - părea să se estompeze.

Dar noile tehnologii au scos la iveală exact opusul: sub pământul subteran al bazinului Permian a fost prins mai mult petrol decât oricine ar fi putut ghici. Datorită avansărilor în explorarea energetică, Bazinul Permian a fost numit rapid cea mai mare rezervă de petrol de pe planetă. Curtea noastră este de așteptat să alimenteze economiile americane și globale pentru cel puțin următoarele două decenii.

Cu această descoperire, gâtul nostru din pădure a cunoscut o explozie în activitatea economică. Deoarece, pe măsură ce din ce în ce mai multă energie provine, alte industrii au apărut alături - inclusiv afaceri și finanțe, asistență medicală, educație, construcții, tehnologie digitală, transport și locuri de muncă în sectorul public.

Cu alte cuvinte, cea mai recentă „boom petrolieră” a stimulat un „boom economic” mai mare care plătește deja dividende majore studenților și profesioniștilor care profită de această oportunitate din generație.

Inima Academică din Texasul de Vest

Nu ne lăudăm când numim bazinul UT Permian „inima academică a Texasului de Vest”. Dar suntem siguri că suntem mândri de munca pe care trebuie să o facem în fiecare zi.

Pentru că, în fiecare zi, ajungem să îi ajutăm pe unii dintre cei mai buni studenți ai lumii să apeleze la pasiunile lor și să-și planifice carierele lucrative. Trebuie să oferim o educație modernă la un cost accesibil. Și ajungem la modalități inovatoare de a oferi cea mai completă, diversă și amuzantă experiență universitară oriunde.

Sperăm că vă veți alătura.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg
Fox / pexels

Acreditări și clasificări

Gradul tău este legitim.

Bazinul Permian al Universității din Texas este acreditat de Comisia pentru Colegiile Asociației Sudice a Colegiilor și Școlilor pentru a acorda diplome de bacalaureat și de masterat.

Colegiul de afaceri

 • Administrarea afacerilor - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

Viziunea noastra

Deși nu pierdem niciodată din vedere faptul că obiectivul nostru principal este de a servi regiunea Bazinului Permian, căutăm să avansăm programele noastre de bacalaureat și de absolvire prin perfecționare continuă la un nivel pe care elevii dincolo de regiune ne vor vedea ca o opțiune educativă viabilă.

Misiunea noastră

Misiunea Colegiului de Afaceri de la Universitatea din Texas din Bazinul Permian este de a oferi atât programe educaționale de licență, cât și postuniversitare, de înaltă calitate și care evoluează odată cu economia noastră în continuă schimbare; să favorizeze succesul studenților noștri în cariera lor profesională; să promovăm comunitatea noastră de excelență a savanților în predare, contribuții intelectuale și servicii; și să promoveze dezvoltarea economică, energetică și tehnologică în regiunea noastră.

Acreditare

Colegiul de afaceri este acreditat de aceste agenții:

 1. SACS (Asociația Sudică a Colegiilor și Școlilor). Acesta este organismul regional de acreditare al universității.
 2. AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business). Acesta este organismul de acreditare a programelor de afaceri. Se aplică programelor de contabilitate, finanțe, management, marketing și business master. Este considerată prima agenție de acreditare de pe planetă.

Colegiul de afaceri are un capitol activ al Beta Gamma Sigma, International Honor Society. Un student trebuie să se afle în primii 10% din clasele de juniori, seniori sau absolvenți pentru a fi eligibil pentru inducție. Elevii eligibili sunt induși în Beta Gamma Sigma în primăvara fiecărui an academic.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Odessa

  College of Business, University of Texas of the Permian Basin, 4901 East University, 79762, Odessa

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări