Keystone logo
The University Of Texas Medical Branch

The University Of Texas Medical Branch

The University Of Texas Medical Branch

Introducere

De mai bine de 125 de ani, UTMB a fost alături de Texas - instruirea forței de muncă din domeniul sănătății; ajutând statul să devină un lider în avansarea înțelegerii și tratamentului bolilor și leziunilor; servind ca furnizor major de asistență medicală pentru texani și familiile lor și inovând viitorul modului în care este oferită îngrijirea.

UTMB a fost deschisă în 1891 ca prima școală medicală și spital public din țară sub conducere unificată - deja un pionier. Ceea ce a început ca o clădire a unui spital și a unei școli de medicină în Galveston este acum un centru academic major de științe ale sănătății cu influență globală, cu medici, asistență medicală, profesii din domeniul sănătății și școli biomedicale absolvite; o întreprindere de cercetare de renume mondial; și un sistem de sănătate în creștere, cuprinzător, cu spitale pe patru campusuri și o rețea de clinici. Astăzi, UTMB are un impact economic anual de 3,3 miliarde de dolari la nivel de stat, în ceea ce privește volumul afacerilor, venitul personal și achizițiile de bunuri durabile. Peste 46.000 de locuri de muncă în Texas sunt atribuite direct sau indirect UTMB.

UTMB include școli de medicină, asistență medicală, profesii în domeniul sănătății și științe biomedicale absolvenți; patru institute pentru studii avansate; o bibliotecă medicală importantă; o rețea de spitale și clinici care oferă o gamă completă de asistență medicală primară și specializată; și numeroase facilități de cercetare. UTMB face parte din Universitatea din Texas și este membru al Centrului Medical din Texas.

Locații

  • Galveston

    University Boulevard,301, 77555, Galveston

    Întrebări