Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Sciences

The University of Texas at San Antonio College of Sciences

The University of Texas at San Antonio College of Sciences

Introducere

Prin numere

  • 4.715 elevi
  • Programe de 32 de grade
  • 7 departamente
  • 286 facultate

Sărbătorim diversitatea și incluzivitatea

Apreciem un mediu primitor care încurajează o varietate de voci. Ca student la Colegiul de Științe, vă veți găsi înconjurat de facultate, personal și colegi care reprezintă o gamă largă de discipline și medii. Angajamentul nostru pentru o educație abilitatoare include programul dvs. de studiu, servicii de sprijin pentru studenți și oportunități extracurriculare. Fie că visezi să frecventezi școala medicală, să predai biologie la liceu sau să devii astrofizician, îți vom adapta experiența de licență la obiectivele tale de carieră. Indiferent cine ești, suntem dedicați succesului tău.

Rezolvăm problemele de mâine astăzi

Cercetarea este o parte importantă a avansării cunoștințelor și educării studenților noștri. Studenții care participă la cercetare dezvoltă abilități mai mari de rezolvare a problemelor, precum și încredere sporită și independență și sunt absolvenți mai competitivi. Departamentele noastre sunt aliniate cu numeroase centre și institute de cercetare, inclusiv Centrul de South Texas pentru Boli Infecțioase Emergente, Institutul de Inteligență Artificială (AI), Consorțiul pentru Sănătatea Creierului și Centrul pentru Descoperirea Inovatoare a Medicamentelor. Facem parte, de asemenea, din Centrul de colaborare pentru securitate națională al UTSA, un ecosistem de impact guvern-universitate-industrie axat pe securitate cibernetică, analiza datelor și cloud computing. Prin învățarea experiențială și cercetarea inovatoare, facultatea noastră expertă îi ajută pe studenți să își folosească abilitățile pentru a face diferența. Aflați mai multe despre cercetarea noastră și despre oportunitățile disponibile aici.

Suntem oameni de știință de talie mondială

Facultatea noastră simbolizează angajamentul colegiului față de integritate și binele comun. Cercetarea lor se întinde pe gama științifică, de la descoperirea de noi Pathways în amigdala creierului până la deblocarea puterii sulfului în proiectarea viitoare a medicamentelor până la studierea infecțiilor rezistente la antibiotice. În 2019, am fost numiți o universitate de top în rezultatele cercetării științelor naturale, iar Departamentul nostru de Chimie a fost clasat pe primul loc printre universitățile tinere din țară și pe locul 18 la nivel global de Nature Index. În întreaga facultate, membrii facultății sunt lideri în domeniile lor și recunoscuți la nivel internațional pentru contribuțiile lor la știință.

Schimbăm și salvăm vieți

Știința contează. Împuternicim studenții noștri să devină gânditori științifici care contribuie în mod semnificativ la comunitățile lor, atât în cadrul UTSA, cât și în afara acesteia. Laboratoarele noastre transformă descoperirile științifice în soluții tangibile, care schimbă viața, cum ar fi strategiile de tratare a infertilității la supraviețuitorii cancerului din copilărie sau studii asupra gheții marine arctice pentru a înțelege mai bine și a opri schimbările climatice. Domeniile noastre de concentrare includ boli infecțioase care au afectat multă vreme omenirea, nanotehnologia, securitatea cibernetică, bolile neurologice, inteligența artificială / învățarea automată, terapeutica de precizie și materialele inteligente.

Locații

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Întrebări