Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Business

The University of Texas at San Antonio College of Business

The University of Texas at San Antonio College of Business

Introducere

Colegiul de afaceri UTSA transformă studenții din curioși și plini de speranță în tineri profesioniști încrezători și pregătiți pentru carieră. Ne propunem să fim cei mai buni din clasă, concentrându-ne pe programele educaționale care oferă atât abilități tehnice și de afaceri aplicate în domenii cu cerere ridicată de forță de muncă, cât și abilități profesionale și antreprenoriale care îi ajută pe studenți să creeze valoare pentru organizația lor și să se integreze în forța de muncă. Suntem o comunitate de cercetători care promovează arta și știința afacerilor prin cercetări riguroase și relevante, care sunt publicate în puncte de distincție și traduse pentru practică în sala de clasă.

Cu peste 7.900 de studenți, colegiul este una dintre cele mai mari 40 de școli de afaceri din țară și oferă un curriculum cuprinzător la nivel de licență, masterat și doctorat care extinde limitele unei educații tradiționale de afaceri.

UTSA a fost numit programul de securitate cibernetică pe locul 1 în țară, potrivit unui sondaj național realizat de profesioniștii în securitatea tehnologiei informației, realizat de Institutul Ponemon.

Clasat la nivel național și recunoscut, College of Business a fost numit unul dintre primele 5 programe de licență în Texas de către Bloomberg Businessweek. La nivel absolvent, colegiul a fost clasat pe locul 10 în școala de afaceri absolventă din țară pentru hispanici de către Hispanic Business.

Colegiul de afaceri este acreditat de AACSB International, Asociația pentru a avansa școlile colegiale de afaceri. Această acreditare abordează problemele curriculare, acreditările profesorilor, problemele raportului elev / profesor și resursele educaționale.

Declarația de misiune

Colegiul de afaceri este dedicat creării și schimbului de cunoștințe care îmbunătățește transpunerea teoriei în practică. Colegiul combină rigoarea cu relevanța și oferă soluții inovatoare la provocările globale ale afacerii.

Declaratie de viziune

Viziunea noastră este de a transforma studenții noștri din cursanți curioși și plini de speranță în tineri profesioniști încrezători și pregătiți pentru carieră. Ne propunem să fim cei mai buni din clasă prin furnizarea de programe educaționale care să ofere atât abilități aplicate de afaceri, cât și abilități tehnice în domenii cu cerere ridicată de forță de muncă; investind puternic în abilități profesionale care îi ajută pe elevi să se integreze în forța de muncă și să creeze valoare ca angajați, viitori manageri și antreprenori; să răspundă la evoluția pieței și a nevoilor părților interesate; și prin sprijinirea unei comunități de cercetători care efectuează cercetări riguroase și relevante care inspiră învățarea studenților, avansează cunoștințele și atrage parteneri din industrie.

Valorile de bază

Colegiul de afaceri încurajează colegialitatea, respectul reciproc, colaborarea, sentimentul de viziune comună și spiritul antreprenorial.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Întrebări