Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

Introducere

Universitatea din Texas din San Antonio este o instituție de descoperire multiculturală, cu peste 32.000 de studenți. Este cea mai mare universitate din regiunea metropolitană San Antonio, cu patru campusuri din oraș.

Misiunea noastră

Universitatea din Texas din San Antonio este dedicată avansării cunoștințelor prin cercetare și descoperire, predare și învățare, implicare în comunitate și servicii publice. Ca instituție de acces și excelență, UTSA îmbrățișează tradițiile multiculturale și servește ca un centru pentru resursele intelectuale și creative, precum și un catalizator pentru dezvoltarea socioeconomică și comercializarea proprietății intelectuale - pentru Texas, națiune și lume.

Destinațiile noastre

  • UTSA va fi un model pentru succesul studenților
  • UTSA va fi o mare universitate de cercetare publică
  • UTSA va fi un exemplu pentru creșterea strategică și excelența inovatoare
  • UTSA este o mândră instituție de servire hispanică (HSI), desemnată de Departamentul Educației din SUA.

Viziunea noastra

A fi o universitate publică de prim rang în cercetare, oferind acces la excelența educațională și pregătindu-i pe liderii cetățeni pentru mediul global.

Valorile noastre fundamentale

Încurajăm un mediu de dialog și descoperire, în care sunt promovate integritatea, excelența, incluziunea, respectul, colaborarea și inovația.

Angajamentul nostru față de incluzivitate

Universitatea din Texas din San Antonio, o instituție hispanică de serviciu situată într-un oraș global care a fost o răscruce de oameni și culturi de secole, apreciază diversitatea și incluziunea în toate aspectele vieții universitare. Fiind o instituție înființată în mod expres pentru a promova educația mexican-americanilor și a altor comunități defavorizate, universitatea noastră se angajează să pună capăt generațiilor de discriminare și inechitate. UTSA, o universitate publică de prim rang, promovează excelența academică printr-o comunitate de dialog, descoperire și inovație care îmbrățișează unicitatea fiecărei voci.

Locații

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Întrebări