Keystone logo
© Capitol Technology University
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

Introducere

Programele și cursurile online UNC-Chapel Hill aduc avantajele unei educații publice din Carolina cetățenilor, profesioniștilor și liderilor implicați din întreaga lume. Scopul nostru este de a oferi tuturor acces egal la succesul academic și în carieră, indiferent de locație, rasă, experiență, viziune asupra lumii, abilități sau identitate.

Oferite prin mai multe școli, centre și institute profesionale, programele și programele online ale UNC-Chapel Hill vă ajută să vă transformați interesele academice și profesionale în experiențe îmbogățitoare în orice etapă a carierei.

De ce să alegeți UNC-Chapel Hill Online?

UNC-Chapel Hill este un lider global cunoscut pentru predarea sa inovatoare și cercetarea inovatoare. Fiind cea mai veche universitate publică din Statele Unite, Carolina a jucat un rol esențial în construirea unei economii mai puternice și mai diversificate pentru oamenii din Carolina de Nord și nu numai.

Experiențele de învățare online ale UNC sunt concepute astfel încât, indiferent de locul în care locuiți, să vă puteți aștepta la oportunități educaționale de neegalat și la o cultură a colaborării interdisciplinare care unește comunitatea Tar Heel.

Locații

  • Chapel Hill

    Chapel Hill, Statele Unite ale Americii

    Programe

    Întrebări