Keystone logo
The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

Introducere

Universitatea din Manchester a fost clasată pe locul 27 ca cea mai bună universitate din lume (al treilea an consecutiv), pe locul 8 în Europa și pe locul 6 în Marea Britanie până în 2021 QS World University Ranking. Conform Clasamentului Academic al Universităților Mondiale din 2020, ne-am clasat pe locul 5 în Marea Britanie și pe locul 36 la nivel global pentru prestigiul academic și excelența inovatoare în cercetare, care inspiră liderii de afaceri. În Top 100 Cele mai inovatoare universități Reuters din 2018, am fost primele 3 și 10 din Marea Britanie și, respectiv, Europa. Universitatea din Manchester a fost desemnată cea mai vizată universitate de către primii 100 de angajatori din Marea Britanie timp de trei ani consecutivi, potrivit The Graduate Market în 2021.

De-a lungul anilor, Universitatea din Manchester a hrănit 25 de laureați ai premiului Nobel. Doi oameni de știință care au descoperit grafenul au primit Premiul Nobel pentru fizică în anul 2010. Amprenta noastră de neegalat se întinde pe Manchester, Hong Kong, Dubai, Singapore, Shanghai și São Paolo în Brazilia. Aceste centre fizice sprijină învățarea elevilor prin combinarea activităților față în față și online. Acestea contribuie la dezvoltarea continuă a rețelei noastre globale de aproape 500.000 de absolvenți din 190 de țări.

Fondată în 1965, Alliance Manchester Business School (AMBS) a Universității din Manchester este una dintre cele mai importante școli de afaceri din lume. AMBS este, de asemenea, inclus în primele școli de afaceri de 1% din lume care au obținut o acreditare triplă de la AACSB International, AMBA și EQUIS, iar Financial Times a clasat MBA-ul nostru pe locul 4 în Marea Britanie, pe locul 10 în Europa și pe locul 30 la nivel global în 2021. au fost, de asemenea, clasate pe locul 7 ca cea mai bună școală de afaceri din Marea Britanie și pe locul 18 în Europa până în clasamentul Bloomberg 2019-2020.

Cu un accent deosebit pe Asia, Universitatea din Manchester a deschis primul său centru internațional în Hong Kong în 1992 și a oferit educație de management de înaltă clasă directorilor globali din Asia de Est, inclusiv Hong Kong, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, China de Sud și Macao de aproape 30 de ani.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Causeway Bay

  33/F Lee Garden One, 33 Hysan Avenue,, , Causeway Bay

 • Seoul

  Seoul, Coreea de Sud

  • Taipei

   Taipei, Taiwan

   • Tokyo

    Tokyo, Japonia

    Întrebări