Keystone logo
© Orry Verducci
The University of Manchester

The University of Manchester

The University of Manchester

Introducere

Despre Facultatea de Științe și Inginerie

Facultatea noastră are o reputație de clasă mondială. Aici, femeile au luptat pentru egalitate. Oamenii de știință au împărțit atomul. Un spărgător de coduri din timpul războiului a modelat viețile digitale pe care acum le considerăm de la sine înțelese. Doi cercetători au adus grafenul – materialul minune care are o grosime de un atom, dar de 200 de ori mai puternic decât oțelul – în lume.

Cu 12.000 de studenți și aproape 2.500 de angajați, avem expertiza necesară pentru a oferi un mediu de studiu favorabil, spațiu de cercetare colaborativă și înțelegerea modului în care putem satisface cel mai bine nevoile de afaceri.

Orice ai căuta, îl vei găsi și mai mult la Facultatea de Științe și Inginerie.

Școlile noastre

Facultatea noastră reunește două școli foarte apreciate și nouă departamente, fiecare cu o reputație puternică pentru succesul în predare și cercetare, combinată cu o abordare colaborativă a domeniilor largi de expertiză.

Concentrându-ne activitatea în acest fel, suntem capabili să lucrăm împreună la cercetarea și predarea multidisciplinare, păstrând în același timp un nivel ridicat de specializare în cadrul departamentelor noastre.

Școala de Inginerie

Școala noastră de inginerie va crea o multitudine de posibilități; pentru studenții care urmăresc abilități și înțelegere, cercetători care caută descoperiri și afaceri care construiesc parteneriate.

Prin cercetare și predare dinamică, dezvoltăm soluții de inginerie care vor face diferența pentru societate într-un mod etic și durabil.

Ingineria bazată pe știință se află în centrul a ceea ce facem și, prin colaborarea cu Școala de Științe Naturale, vom sprijini inginerii și oamenii de știință care sunt puternici din punct de vedere tehnic, inovatori din punct de vedere analitic și creativi.

Facand o diferenta
Împărtășirea cunoștințelor dobândite în urma cercetărilor noastre în cadrul Facultății pentru a ne îmbunătăți comportamentele și practicile, în special în domeniul durabilității mediului, permite personalului și studenților noștri să facă diferența în studiul și munca lor și să genereze soluții la provocările societății.

Departamentele noastre de inginerie

Departamentul de Inginerie Chimică și Științe Analitice
Ingineria chimică se referă la știința și tehnologia legate de fabricarea produselor din materii prime într-un mod sigur, durabil, ecologic și rentabil. Fiind locul de naștere al ingineriei chimice, astăzi suntem cel mai mare departament de inginerie chimică din Marea Britanie.

Departamentul de Informatică
Suntem mândri că am fost locul de naștere al informaticii, cu o serie de premiere în domeniul calculului, inclusiv primul computer cu program stocat. Astăzi continuăm această moștenire - folosind facilitățile noastre de vârf și standardele înalte de predare pentru a educa următoarea generație de informaticieni.

Departamentul de Inginerie Electrică și Electronică
Educăm ingineri electrici, electronici și mecatronici de mai bine de un secol. Având legături puternice din industrie cu companiile globale, cursurile noastre practice oferă o bază excelentă pentru o carieră în inginerie, precum și oportunități pentru cercetătorii noștri de a-și consolida portofoliile.

Departamentul de Inginerie Mecanică, Aerospațială și Civilă
Cu o istorie de aproape 200 de ani care ne leagă de apariția lui Manchester ca primul oraș industrial din lume, suntem într-o poziție unică pentru a oferi o experiență de inginerie robustă. Cursurile noastre practice ne permit să promovăm absolvenți angajați, precum și să rezolvăm problemele de inginerie din lumea reală cu cercetările noastre.

Scoala de Stiinte ale Naturii

Ne propunem să oferim excelență în predarea și cercetarea în științe naturale, valorificând punctele forte ale indivizilor, disciplinelor și sinergiilor mai largi.

Oferind activități de predare și cercetare în cadrul disciplinelor noastre de bază, vom avansa granițele științei în beneficiul mai larg al societății, inspirând personalul și studenții să promoveze schimbări pozitive.

Împreună cu colegii noștri din inginerie, precum și colaborările din cadrul Facultăților de Biologie, Medicină și Sănătate și Științe Umaniste, vom obține succesul prin învățarea și cercetarea multidisciplinară, educând viitorii lideri în adevăratele fundamente ale științei.

Facand o diferenta
Împărtășirea cunoștințelor dobândite în urma cercetărilor noastre în cadrul Facultății pentru a ne îmbunătăți comportamentele și practicile, în special în domeniul durabilității mediului, permite personalului și studenților noștri să facă diferența în studiul și munca lor și să genereze soluții la provocările societății.

Departamentele noastre de științe naturale

Departamentul de Chimie
Chimia modernă a început aici, la Manchester, cu teoria atomică a lui John Dalton. Astăzi suntem unul dintre cele mai mari departamente de chimie din Marea Britanie, cu o istorie distinsă care ajută la informarea cercetării noastre actuale și a predării excelente.

Departamentul de Științe Pământului și Mediului
Științele pământului și ale mediului sunt parte integrantă a viitorului planetei noastre. Cursurile noastre practice și de predare conduse de cercetare le permit studenților și cercetătorilor noștri să perfecționeze abilitățile vitale pentru a aborda provocările majore cu care se confruntă omenirea în secolul XXI.

Departamentul de Materiale
Oamenii de știință în materie de materiale modelează lumea noastră. Oferim o adevărată înțelegere a științei din spatele modei, în subiecte practice care răspund nevoilor unei lumi în continuă schimbare.

Departamentul de Matematică
Manchester a fost în fruntea matematicii de mai bine de un secol și le-am ajutat pe unele dintre cele mai mari nume din materie în acest timp. Astăzi, comunitatea noastră de matematică și impactul pe care îl are sunt mai mari ca niciodată.

Departamentul de Fizică și Astronomie
Istoria noastră bogată în fizică și astronomie, cu nu mai puțin de 13 câștigători ai Premiului Nobel, contribuie la reputația noastră internațională pentru excelența în predare și cercetarea remarcabilă. Astăzi, angajamentul nostru față de inovare și de noi descoperiri ne menține în fruntea subiectului.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Manchester

    Oxford Road, M13 9PL, Manchester

    Întrebări