Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Resurse umane cu dreptul muncii cu practică profesională
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Resurse umane cu dreptul muncii cu practică profesională

London, Regatul Unit

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

În campus

* studenți casnici - Londra: £13,050 / în afara Londrei: £12,450 | studenți non-casnici - Londra / în afara Londrei: £18,700

Introducere

Noul nostru curs MSc Resurse umane cu dreptul muncii cu practică profesională este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Human Resources with Employment Law de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Professional Practice special pentru a promova oportunitățile de angajare ale studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Masterul de afaceri acreditat de CIPD în resurse umane cu dreptul muncii vă va oferi o înțelegere amplă a celor mai importante concepte ale managementului resurselor umane, permițându-vă în același timp să vă specializați în aspectele juridice ale managementului resurselor umane și ale ocupării forței de muncă, oferindu-vă un avantaj competitiv pe piața muncii. Structurat cu accent pe satisfacerea nevoilor de dezvoltare a industriei și cu un accent puternic pe viitoarea dvs. capacitate de angajare, la finalizarea acestui curs veți fi bine plasat pentru a vă duce cariera la un nivel superior.

Acest curs este acreditat atât de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), cât și de Chartered Management Institute (CMI). Acest lucru înseamnă că, la finalizarea diplomei, veți avea posibilitatea de a aplica pentru o certificare CIPD și o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

Septembrie 2024 - iunie 2025

Studenți interni

  • Londra: £13,050
  • În afara Londrei: £12,450

Studenți internaționali (non-domestic)

  • Londra: 20.350 de lire sterline
  • În afara Londrei: £18,700

Carieră

Dreptul resurselor de afaceri.

Despre Școală

Întrebări