Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Marketing cu practică profesională
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Marketing cu practică profesională

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

În campus

* studenți casnici - Londra: £13,050 / în afara Londrei: £12,450 | studenți non-casnici - Londra / în afara Londrei: £18,700

Introducere

Noul nostru curs MSc Marketing with Professional Practice este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Marketing de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională, special pentru a stimula oportunitățile de angajare ale studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Diploma noastră de master în marketing acreditată de CIM (Chartered Institute of Marketing) este concepută cu accent pe cele mai avansate canale de marketing, concepte și evoluții în lumea actuală a marketingului, care se schimbă rapid și în continuă schimbare. Acoperind subiecte precum social media, analiza datelor și tehnologiile digitale, la absolvire veți fi bine plasat pentru a avansa într-un rol de marketing de nivel superior.

Acest curs este, de asemenea, acreditat de Chartered Management Institute, astfel încât, la finalizarea cu succes a cursului, veți avea opțiunea de a aplica pentru o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership, precum și pentru o diplomă. Acest curs este, de asemenea, oferit ca un "Accredited Degree" de către Chartered Institute of Marketing (CiM), ceea ce înseamnă că studenții pot obține națiuni recunoscute de industrie într-un ritm accelerat.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

Septembrie 2024 - iunie 2025

Studenți interni

  • Londra: £13,050
  • În afara Londrei: £12,450

Studenți internaționali (non-domestic)

  • Londra: 20.350 de lire sterline
  • În afara Londrei: £18,700

Carieră

Marketing.

Despre Școală

Întrebări