Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Marketing
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Marketing

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.300 *

În campus

* 10.000 GBP Londra, Regatul Unit/UE; 9.000 GBP Non-Londra, Regatul Unit/UE; 14.000 GBP Londra, Internațional; 12.000 GBP non-Londra, internațional

Introducere

Masterul în marketing este ideal pentru cei care doresc să urmeze, să avanseze sau să treacă la o carieră în marketing. Acest curs este conceput cu accent pe cele mai de ultimă oră canale, concepte și dezvoltări de marketing. După finalizarea cu succes a acestui curs, studenții care studiază în campusurile din Marea Britanie sau online vor primi, de asemenea, Certificatul CMI Level 7 în Management Strategic și Leadership (7C1V2), pe lângă MSc.

Cu module dezvoltate special pentru a răspunde nevoilor provocărilor de marketing de astăzi, după absolvire, veți fi bine plasat pentru a trece la un rol de marketing internațional de nivel superior. Cursul este disponibil pentru a studia atât online, cât și față în față, și full-time (1 an) sau part-time (2 ani).

94% dintre studenții postuniversitari angajați au ocupat o ocupație cu înaltă calificare la 15 luni după absolvire (date privind rezultatele absolvenților 2018/19). Conține date HESA © HESA 2021

Cursurile ULaw Business School axate pe carieră au fost concepute pentru a ajuta studenții să dobândească abilitățile comerciale și înțelegerea pe care le caută angajatorii. Suntem atât de încrezători că veți reuși cu unul dintre cursurile noastre de master în afaceri, încât vă oferim Promisiunea noastră de angajare. Dacă nu obțineți un loc de muncă în primele 9 luni de la absolvire, vă vom returna taxele de curs - 50% cashback și 50% ca credit pentru un alt curs.*

*Se aplică termeni și condiții.

Cerințe de curs

 • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie sau calificări echivalente.
 • Cerințe internaționale - un nivel de limba engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai sus, cu minim 5.5 în fiecare componentă.

Detaliile Cursului

MSc Marketing urmărește să echipeze studenții noștri cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta strategii de marketing de ultimă oră într-un context național și global în perioadele de stabilitate și incertitudine.

Acest curs este predat de cadre universitare cu experiență vastă în lumea reală în grupuri mici pentru a asigura o interacțiune mai mare și o experiență de învățare personalizată. Veți aplica conceptele teoretice de marketing în studii de caz din viața reală, într-un mediu bazat pe practică și veți avea, de asemenea, oportunități de a lucra cu organisme profesionale, angajatori și de a întreprinde activități antreprenoriale.

Veți acoperi cele mai recente tehnologii digitale și de marketing și cum să stimulați implicarea clienților prin strategii de marketing eficiente bazate pe date. Managementul mărcii va fi explorat împreună cu cele mai recente canale de social media și modul în care acestea pot fi valorificate în mod eficient.

Veți absolvi cu expertiza căutată de angajatorii de astăzi pentru a vă duce cariera la un nivel superior în domeniul managementului de marketing, inclusiv al comunicațiilor digitale și al comportamentului clienților.

Structura cursului

 • Strategie globală de afaceri (15 credite)
 • Managementul inovației într-o era digitală (15 credite)
 • Succesul prin etica în afaceri (15 credite)
 • Managementul mărcii și rețelele sociale (15 credite)
 • Marketing și tehnologii digitale (15 credite)
 • Comportamentul consumatorului (15 credite)
 • Marketing internațional (15 credite)
 • Digital Marketing Analytics (15 credite)
 • Strategii pentru economia digitală (15 credite)
 • Proiect de afaceri (45 credite)
 • Dezvoltare profesională (fără credit)

Informații despre curs

Evaluare

Veți fi evaluat oficial printr-un amestec de sarcini individuale, lucru în grup și lucrări de disertație/proiect.

Structura

Acest curs are o structură flexibilă inovatoare, cu evaluări specifice care sunt favorabile unei învățări eficiente.

Despre Școală

Întrebări