Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Managementul strategic al afacerilor cu practică profesională
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Managementul strategic al afacerilor cu practică profesională

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

În campus

* studenți casnici - Londra: £13,050 / în afara Londrei: £12,450 | studenți non-casnici - Londra / în afara Londrei: £18,700

Introducere

Noul nostru curs MSc Strategic Business Management with Professional Practice este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Strategic Business Management cu durata de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională special pentru a promova oportunitățile de angajare.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Cu un accent puternic pe viitoarea dvs. capacitate de angajare, Masterul nostru de afaceri acreditat în Managementul strategic al afacerilor vă va oferi o înțelegere largă a operațiunilor și a modului în care fiecare domeniu de afaceri are impact și influențează altul. Veți obține o cunoaștere și o înțelegere aprofundată a aspectelor cheie ale afacerilor strategice și ale managementului într-un context global. Indiferent dacă sunteți manager, consultant, analist sau antreprenor, veți absolvi gata să vă lansați sau să vă accelerați cariera, la nivelul următor.

Studenții vor dobândi o bază excelentă în ceea ce privește aspectele cheie ale afacerilor și ale managementului cu care se confruntă întreprinderile în prezent. Proiectat cu contribuția unor profesioniști de succes din domeniul afacerilor și acoperind diferite module, ne vom asigura că veți avea cea mai bună bază pentru cariera dumneavoastră profesională.

Acest program este acreditat cu calificarea Chartered Management Institute, recunoscută profesional, astfel încât, la finalizarea cu succes a programului, puteți aplica pentru o diplomă CMI Level 7 Diploma în Management Strategic și Leadership, precum și pentru diploma dumneavoastră. Acest curs este, de asemenea, oferit ca "Grad acreditat" de către Chartered Institute of Marketing (CiM), ceea ce înseamnă că studenții pot obține calificări recunoscute de industrie într-un ritm accelerat.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

Septembrie 2024 - iunie 2025

Studenți interni

  • Londra: £13,050
  • În afara Londrei: £12,450

Studenți internaționali (non-domestic)

  • Londra: 20.350 de lire sterline
  • În afara Londrei: £18,700

Carieră

Administrare afaceri.

Despre Școală

Întrebări