Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Managementul proiectelor cu practică profesională
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Managementul proiectelor cu practică profesională

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

În campus

* studenți casnici - Londra: £13,050 / în afara Londrei: £12,450 | studenți non-casnici - Londra / în afara Londrei: £18,700

Introducere

Noul nostru curs MSc Project Management with Professional Practice este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Project Management de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională special pentru a stimula oportunitățile de angajare ale studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Masteratul în Managementul proiectelor se concentrează puternic pe capacitatea de angajare și oferă studenților cunoștințe și înțelegere a aspectelor cheie ale managementului de proiect. Cu o combinație de cadre, instrumente și tehnici de ultimă generație, implementăm exemple din lumea reală și o abordare de învățare orientată spre practică pentru a ne asigura că studenții dobândesc competențele profesionale de care au nevoie pentru a excela. Fie că este vorba de o poziție într-o organizație, fie că își încep propria afacere ca manager de proiect independent.

Acest curs este acreditat de Chartered Management Institute, astfel încât, la finalizarea cu succes a cursului, veți avea opțiunea de a aplica pentru o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership, precum și pentru o diplomă.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

Septembrie 2024 - iunie 2025

Studenți interni

  • Londra: £13,050
  • În afara Londrei: £12,450

Studenți internaționali (non-domestic)

  • Londra: 20.350 de lire sterline
  • În afara Londrei: £18,700

Carieră

Management de proiect.

Despre Școală

Întrebări