Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Management financiar corporativ cu practică profesională
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Management financiar corporativ cu practică profesională

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

În campus

* studenți casnici - Londra: £13,050 / în afara Londrei: £12,450 | studenți non-casnici - Londra / în afara Londrei: £18,700

Introducere

Noul nostru curs MSc Corporate Financial Management with Professional Practice este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Corporate Financial Management de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Professional Practice special pentru a stimula oportunitățile de angajare ale studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

MSc Corporate Financial Management este conceput pentru cei care doresc să urmărească, să avanseze sau să treacă la o carieră în finanțe corporative sau de afaceri, cursul nostru de masterat de afaceri are un accent puternic pe maximizarea viitoarei dvs. angajabilitate. Modulele cursului sunt structurate cu accent pe satisfacerea nevoilor industriei, permițându-vă în același timp să vă dezvoltați abilitățile profesionale. Dacă aveți un fundal numeric și sunteți interesat să dezvoltați cunoștințe de specialitate aprofundate și să înțelegeți aspectele cheie ale managementului financiar corporativ, acesta este cursul potrivit pentru dvs.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

Septembrie 2024 - iunie 2025

Studenți interni

  • Londra: £13,050
  • În afara Londrei: £12,450

Studenți internaționali (non-domestic)

  • Londra: 20.350 de lire sterline
  • În afara Londrei: £18,700

Carieră

Management financiar.

Despre Școală

Întrebări