Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Leadership și managementul resurselor umane cu practică profesională
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Leadership și managementul resurselor umane cu practică profesională

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

În campus

* studenți casnici - Londra: £13,050 / în afara Londrei: £12,450 | studenți non-casnici - Londra / în afara Londrei: £18,700

Introducere

Noul nostru curs MSc Leadership și Managementul Resurselor Umane cu Practică Profesională este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Leadership și Managementul Resurselor Umane de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională special pentru a promova oportunitățile de angajare ale studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Masterul acreditat de CIPD în Leadership și Managementul Resurselor Umane este conceput pentru a vă permite să vă pregătiți sau să progresați în cariera dumneavoastră în management sau în managementul resurselor umane legate de afaceri. Modulele noastre axate pe practică vă vor oferi o profunzime a cunoștințelor în domeniul managementului resurselor umane, menținând în același timp un accent puternic pe capacitatea dvs. de angajare și asigurându-vă că dezvoltați abilitățile transferabile cheie care sunt dorite de mulți angajatori.

Acest program este dezvoltat cu accent pe satisfacerea nevoilor de dezvoltare ale industriei și este acreditat atât de Institutul Chartered de Personal și Dezvoltare (CIPD), cât și de Institutul Chartered de Management (CMI). Acest lucru înseamnă că, la finalizarea diplomei, veți avea posibilitatea de a aplica pentru o certificare CIPD și o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

Septembrie 2024 - iunie 2025

Studenți interni

  • Londra: £13,050
  • În afara Londrei: £12,450

Studenți internaționali (non-domestic)

  • Londra: 20.350 de lire sterline
  • În afara Londrei: £18,700

Carieră

Managementul și conducerea afacerilor.

Despre Școală

Întrebări