Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Guvernanță corporativă cu dreptul societăților comerciale cu practică profesională
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Guvernanță corporativă cu dreptul societăților comerciale cu practică profesională

London, Regatul Unit

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

În campus

* studenți casnici - Londra: £13,050 / în afara Londrei: £12,450 | studenți non-casnici - Londra / în afara Londrei: £18,700

Introducere

Noul nostru curs MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice este un program de master în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Corporate Governance with Company Law, cu durata de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Professional Practice, special pentru a stimula oportunitățile de angajare ale studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Cursul de masterat în guvernanță corporativă cu dreptul societăților comerciale vă va ajuta să vă duceți cariera la următorul nivel. Organizațiile sunt din ce în ce mai mult considerate responsabile pentru deciziile lor de afaceri și există o atenție tot mai mare asupra comportamentelor etice și a responsabilității sociale corporative (CSR).

Pe parcursul acestui curs, vă veți dezvolta competențele profesionale și veți explora cele mai importante concepte din cadrul guvernanței corporative și al dreptului societăților comerciale, punând accentul pe etica în afaceri și pe dilemele etice și juridice din jurul procesului decizional în afaceri.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

Septembrie 2024 - iunie 2025

Studenți interni

  • Londra: £13,050
  • În afara Londrei: £12,450

Studenți internaționali (non-domestic)

  • Londra: 20.350 de lire sterline
  • În afara Londrei: £18,700

Carieră

Dreptul gestionării afacerilor.

Despre Școală

Întrebări