Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Business Analytics cu practică profesională
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Business Analytics cu practică profesională

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

În campus

* studenți casnici - Londra: £13,050 / în afara Londrei: £12,450 | studenți non-casnici - Londra / în afara Londrei: £18,700

Introducere

Noul nostru curs MSc Business Analytics with Professional Practice este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Business Analytics cu durata de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Professional Practice special pentru a stimula oportunitățile de angajare ale studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Cursul acreditat de Business Analytics MSc, foarte practic și acreditat, a fost conceput cu un accent puternic pe viitoarea dvs. angajabilitate și este ideal pentru cei cu un fundal numeric care doresc să își perfecționeze abilitățile în aspectele și tehnologiile cheie ale gestionării datelor, ale informațiilor de afaceri și ale analizei datelor. Acest curs vă va dota cu înțelegerea și abilitățile de a rezolva probleme în medii bogate în tehnologie și de a lua decizii de afaceri bazate pe date.

Acest curs este acreditat de Chartered Management Institute, astfel încât, la finalizarea cu succes a cursului, veți avea opțiunea de a aplica pentru o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership, precum și pentru o diplomă. Acest curs este, de asemenea, oferit ca un "Accredited Degree" de către Chartered Institute of Marketing (CiM), ceea ce înseamnă că studenții pot obține calificări recunoscute de industrie într-un ritm accelerat.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

Septembrie 2024 - iunie 2025

Studenți interni

  • Londra: £13,050
  • În afara Londrei: £12,450

Studenți internaționali (non-domestic)

  • Londra: 20.350 de lire sterline
  • În afara Londrei: £18,700

Carieră

Analiza afacerilor.

Despre Școală

Întrebări