Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Introducere

Prezentare generală:

Universitatea de Drept (ULaw) este una dintre cele mai lungi instituții din Marea Britanie, specializate în educația juridică. De fapt, am pregătit mai mulți avocați în Marea Britanie decât oricine altcineva.

Și cu legături atât de strânse între drept și afaceri, are sens că un specialist în educația juridică este bine echipat pentru a dezvolta o școală excelentă de afaceri, Universitatea de Drept Business School.

Cu o concentrare fermă asupra învățării practice, Școala noastră de Business își propune să facă studenții angajați și pregătiți să reușească la locul de muncă. Ne mândrim cu crearea unui mediu adecvat de învățare pentru a vă atinge aspirațiile de afaceri. De aceea am adaptat tehnicile utilizate în cursurile noastre juridice, în scopul de a dezvolta o experiență de învățare de specialitate care să vă pregătească pentru o carieră în lumea afacerilor.

Studiu flexibil:

Înțelegem că circumstanțele fiecăruia sunt diferite. Acesta este motivul pentru care oferim o gamă largă de moduri de studiu (cu normă întreagă, cu jumătate de normă, în campus, online) în cadrul cursurilor noastre pentru a vă oferi cea mai mare alegere și flexibilitate de care aveți nevoie pentru a reuși studiile.

Campusurile noastre de Business School sunt în Londra Bloomsbury, Birmingham și Manchester pentru cursuri de licență. Cursurile postuniversitare sunt predate în campusurile noastre din Birmingham, Leeds, London Moorgate și Manchester. Fiecare este un centru comercial înfloritor, situat ideal pentru a vă oferi acces excelent la locuri de muzică, teatre, cinematografe, baruri și restaurante. Cursurile noastre postuniversitare pot fi studiate part-time sau full-time și sunt disponibile și online.

Pe net:

Programele noastre online vă vor economisi timp și bani pentru naveta către și de la campus și vă vor permite să studiați oriunde, pe toate dispozitivele, cu toate acestea, puteți fi asigurat că cursul nu va fi compromis în ceea ce privește calitatea sau nu va fi mai puțin solicitant decât în campus. cursuri.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Proiectare curs:

Cu un accent ferm pe învățarea practică, Școala noastră de Afaceri își propune să facă studenții angajați și gata să reușească la locul de muncă. Ne mândrim cu crearea mediului de învățare potrivit pentru ca dvs. să vă îndepliniți aspirațiile de afaceri. Abordarea noastră față de predare este condusă de studenți. Veți fi predat în grupuri de dimensiuni care promovează o relație de învățare de susținere cu lectorii dvs., în ateliere mici - esențiale pentru succesul studenților -, fiecare student putând să-și acceseze tutorele personal.
Lectorii noștri sunt academicieni angajați care își combină pasiunea pentru afaceri, bogăția de cunoștințe din industrie și legăturile profesionale de afaceri, pentru a beneficia de învățarea dvs. atât în clasă, cât și în afara acestuia.

Cariere și angajare:

Capacitatea de angajare este în centrul a tot ceea ce facem la Școala de Afaceri. Echipa noastră de angajare vă va oferi sfaturi individuale despre cum să interacționați cu succes cu contacte de afaceri de la recruitori majori din Marea Britanie, cum ar fi IBM, Lloyds of London și Price Waterhouse Coopers (PwC), pe care îi veți întâlni prin evenimente, ateliere și vizite. organizațiilor, permițându-vă să vedeți direct cum funcționează afacerile în lumea reală. Desfășurăm evenimente pe tot parcursul anului, inclusiv vorbitori invitați, discuții, masterclass-uri și competiții. Sprijinul pe care îl veți primi, condus și informat de practica angajatorului, vă va maximiza capacitatea de a depune cereri de angajare de succes, de a vă asigura stagii și de a vă perfecționa abilitățile de interviu.

Institutul de Management Chartered (CMI):

Întrucât unele cursuri de la Business School sunt acreditate de Chartered Management Institute (CMI), studenții de la aceste cursuri speciale pot obține membru gratuit automat pe durata cursului lor și timp de un an după finalizare.

Beneficiile includ accesul la ManagementDirect; cea mai mare bibliotecă de management din Marea Britanie, împreună cu accesul la portalul de resurse online, inclusiv e-reviste, rapoarte ale companiilor și industriei, precum și consiliere din partea a peste 300 de angajatori prin intermediul Centrului de dezvoltare a carierei.

Veți avea acces la listările curente de locuri de muncă prin baza de date Job Search și o multitudine de videoclipuri, tutoriale și articole pentru a vă dezvolta cariera și abilitățile de afaceri. Comunitatea de mentorat CMI online cuprinde peste 120.000 de membri, unde puteți fi corelați în funcție de abilitățile, experiența și industria de interes, precum și de a afla despre evenimentele de rețea CMI la care puteți participa.

La finalizarea cu succes a unuia dintre cursurile noastre acreditate de CMI, veți primi și o calificare de la CMI în plus față de gradul dvs.

Mediu de susținere:

Ne propunem să sprijinim mai mulți studenți din diferite medii decât până acum pentru a-și atinge ambițiile de carieră, motiv pentru care oferim o serie de burse și bursari.

Toți elevii au posibilitatea de a profita din plin de facilitățile și serviciile noastre. Serviciul de asistență pentru persoanele cu handicap este dedicat gestionării oricăror cerințe pe care le aveți în timpul studiilor, inclusiv asistență temporară datorată vătămării sau bolii.

Facilitati sportive:

Există o mulțime de oportunități de a te ridica și de a se potrivi în toate campusurile noastre, dacă vrei să-ți exerciți atât corpul, cât și mintea. Activitățile populare includ Zumba, fotbal, netball, rugby și tenis.

Cluburi și societăți:

Cu o serie de societăți, echipe sportive și evenimente sociale disponibile în fiecare dintre campusurile noastre, sunteți obligat să găsiți o mulțime pentru a vă menține ocupat și distracție între prelegeri. Și, la începutul cursului, puteți să vă înscrieți într-o societate, club sau eveniment la alegerea dvs. sau să vă creați una prin intermediul Asociației Studenților.

Cursuri:

Facultatea de Afaceri al Universității de Drept oferă o gamă largă de programe de licență și postuniversitare în Marea Britanie și online.

Multe dintre cursurile noastre au fost acreditate de Institutul de Management al Calității (CMI), singurul organism profesional din Regatul Unit, care oferă carieră foarte bine răsplătită a Managerului Chartered (CMgr). La finalizarea cu succes a cursurilor noastre, veți primi, de asemenea, o diplomă de la CMI în plus față de gradul dumneavoastră.

Cursuri de afaceri online:

Oferim învățare online de clasă mondială pentru cursurile noastre postuniversitare:

 • Metode de studiu pentru toate tipurile de învățare: există o metodă de studiu care să se potrivească stilului dvs., cu cărți electronice, i-tutoriale, seminarii web, studii de caz, flashcards, fișiere audio, grafică în mișcare, camere de chat pentru studenți în timp real, evaluări online și Mai Mult.
 • Suport dedicat pentru tutori: Veți primi asistență continuă și feedback cu privire la munca dvs. de la un tutore de program dedicat pe toată durata cursului.

Cerințe de intrare și taxe:

Cerințele și taxele de intrare variază în funcție de curs - pentru mai multe informații despre cerințele de intrare, taxe, opțiuni de finanțare și, Burse și Burse, accesați site-ul web al Universității de Drept.

Studenti internationali:

V-ați alătura elevilor din peste 120 de naționalități diferite, care contribuie la o comunitate internațională înfloritoare în toate campusurile ULaw.

Avem o echipă de servicii de asistență pentru studenți, care este aici pentru a oferi sfaturi și îndrumări legate de bunăstare.

Informatii despre cerintele Visa pot fi gasite pe site-ul Universitatii de Drept.

Cazare:

Pentru studenții noștri, am stabilit cazare cu furnizori specializați de studenți din Marea Britanie, pentru a vă asigura că aveți un loc confortabil de trăit în timp ce studiați cu noi. Cazarea este, de obicei, în apartamente comune sau, în unele cazuri, studiouri autonome.

Pentru studenții de licență, vă garantăm o ofertă de cazare în primul an de studii, dacă ne-ați acceptat ca alegere fermă și ați solicitat cazare până la 30 martie în anul de intrare * (* se aplică T&C, detalii pe Site-ul Universității de Drept, pagina de cazare pentru studenți).

Pentru studenții postuniversitari, dacă alegeți un campus departe de casă, baza noastră de date de cazare vă poate ajuta să găsiți un loc de trai, cu opțiunea de a găsi proprietate închiriată închiriată sau cazare comună cu alți studenți din ULaw.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Zile și evenimente deschise:

Zilele noastre deschise sunt o modalitate excelentă de a afla despre cursurile noastre de afaceri, de a verifica facilitățile noastre și de a ne întâlni cu tutorii și studenții actuali. Vor fi discuții, sesiuni de degustare și turnee și veți avea șansa să vă adresați întrebările. Vă vom face ziua cât mai interesantă și mai interactivă.

Dacă nu poți participa la una dintre zilele noastre deschise din campus, atunci, din când în când, oferim și Zilele deschise virtuale pentru cursurile noastre – astfel încât să ai în continuare posibilitatea de a afla cum este să studiezi la Facultatea de Afaceri de la Universitatea de Drept și adresați-vă întrebările online.

Locațiile școlii de afaceri a Universității de Drept:

Cursurile disponibile diferă în funcție de locație. Mai multe detalii despre locațiile noastre se află pe site-ul Universității de Drept, pagina Locații.

Locații

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Regatul Unit

      • Nottingham

       Nottingham, Regatul Unit

       Întrebări