Keystone logo
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology MScR în arheologie
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

MScR în arheologie

Edinburgh, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.300 / per year *

În campus

* Studii complete: Acasă / EU £ 8.300 pe an; Overseas £ 21,600 pe an. Part-time studies: Acasă / EU £ 4,150 pe an; Overseas £ 10,800 pe an. Se pot aplica taxe suplimentare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

MSc (de Cercetare) în Arheologie sprijină interesul dumneavoastră în acest domeniu la un avansat academice și profesionale în cercetare independentă.

MScR în arheologie oferă o experiență unică în educație și cercetare de absolvent. Acest grad de un an (sau 2 ani cu fracțiune de normă) oferă o bază solidă în metodele și tehnicile de cercetare, permițându-vă să vă urmați propriul proiect și să completați o teză extinsă cu îndrumarea unor supraveghetori care sunt experți în domeniu.

Salutăm aplicațiile de la oricine dorește să lucreze în domenii sau pe teme în care avem expertiză. Acestea includ aspecte ale arheologiei bazate pe știință, osteoarchaeologie, antropologie criminalistică, proiecte GIS, târgătorii și răspândirea agriculturii în Europa, monumentele megalitice, civilizațiile timpurii și societățile urbane din Marea Mediterană și Europa, Arheologia și Egiptologia Orientului Apropiat, mai târziu Preistoria europeană, arheologia Scoției, lumea bizantină.


Reputația internațională

Învățând la Școala de Istorie, Clasică și Arheologie, veți beneficia de supravegherea individuală a grupurilor mici de la arheologii de renume național și internațional.


Structura programului

Programul te introduce în teoria și practica cercetării independente.

Veți fi alocați doi supraveghetori cu care veți lucra îndeaproape pe tot parcursul anului.

Toți elevii să ia un curs prescris, Surse de cercetare și strategii în arheologie, în cursul anului de studiu și să participe la alte clase de comun acord cu directorul de program.

Competențele suplimentare specifice care pot fi necesare pentru realizarea cercetării vor fi evaluate în comun de către studenți și supervizori înainte de începerea programului. De asemenea, se oferă cursuri de cercetare și competențe profesionale transferabile, atât în ​​cadrul Școlii de Istorie, Clasică și Arheologie, cât și prin Institutul pentru Dezvoltare Academică (IAD).

Disertație

Veți efectua un proiect de cercetare și veți prezenta o disertație care va fi prezentată la o dată stabilită în luna august.


Cerințe de intrare

Aflați despre criteriile de admitere și calificările necesare pentru MSc (prin cercetare) în arheologie.

Cerințe de diplomă

Veți avea nevoie de un grad de diplomă de diplomă în Marea Britanie de 2: 1, US GPA 3.4 sau de un alt echivalent internațional, într-un subiect legat de programul dvs.

Se va lua în considerare experiența relevantă sau calificările profesionale sau alte calificări.

Ghidul privind echivalența calificărilor internaționale este furnizat de Edinburgh Global. Dacă nu sunteți sigur de echivalența gradului dvs., Edinburgh Global furnizează informații pe țări.

Limba engleză

Dacă nu veniți dintr-o țară majoritar de limbă engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit, trebuie să aveți una dintre următoarele calificări ca dovadă a limbii engleze vorbite și scrise.

 • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 67 (cel puțin 56 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
 • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Calificarea în limba engleză nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

În mod alternativ, putem fi de asemenea capabili să acceptăm o diplomă


Cariere

Programul te echipează pentru a continua studiile avansate și oferă, de asemenea, o bază solidă pentru o carieră.

Veți câștiga experiență practică și academică, abilități de lucru în echipă și analitice și veți putea lucra într-o varietate de contexte.

Exemple de căi de carieră disponibile absolvenților de arheologie (deși unii pot necesita o formare suplimentară) includ: învățământul superior, gestionarea patrimoniului și agențiile, arheologia comercială, evaluarea mediului, școlile (dacă sunt combinate cu alt subiect), turismul / călătoriile.

O diplomă de arheologie nu vă limitează desigur la o carieră în arheologie. Ați putea dezvolta propria cariera Pathway în moduri neobișnuite sau de ramură în domenii înrudite menținând în același timp un interes pe tot parcursul vieții și implicarea în activitatea arheologică și de cercetare.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în arheologie și științe ale antichității
  • Santiago de Compostela, Spania
 • Master european în știința materialelor arheologice (ARCHMAT)
  • Evora, Portugalia
  • Rome, Italia
  • + 1 Mai mult
 • Master în Lumea Mediterană Antică (Arheologie istorică și artă)
  • Pavia, Italia