Keystone logo
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology MSc în Osteoarcheologie umană
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

MSc în Osteoarcheologie umană

Edinburgh, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12.300 / per year *

În campus

* Studii cu normă întreagă: Acasă / UE 12.300 de lire sterline pe an; Overseas £ 22,600 pe an. Se pot aplica taxe suplimentare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acest program vă oferă abilitățile de a lucra cu rămășițele scheletice umane, care sunt dovezile cele mai directe ale viitoarelor căi de viață.

Cercetarea științifică a rămășițelor scheletice umane, cunoscută și sub numele de Bioarcheologie sau Antropologie Fizică, oferă o perspectivă unică asupra istoriei umane. Schimbările demografice, schimbările de mediu, migrațiile, răspândirea bolilor și impactul violenței și al conflictelor lăsau urme pe schelet.

MSc în Osteoarcheologie umană oferă studenților cu cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a înțelege aceste biografii scheletice importante și pentru a le interpreta în contextul lor cultural (abordarea biochimică), la nivel individual și la nivel de populație, combinând învățarea teoretică cu practica practică.

Programul se bazează pe o varietate de tehnici, de la o examinare vizuală a întregului schelet la analiza biomoleculară a probelor de os mici. Elevii dobândesc o experiență neprețuită pe mâna pe o colecție școlară extinsă scoțiană.

Proiectele de cercetare și cercetare studențească beneficiază de o gamă largă de facilități de laborator și de relația strânsă a programului cu Muzeul Național din Scoția din apropiere și cu Muzeul din Edinburgh.


Structura programului

Programul implică două semestre de predare, urmate de un proiect de cercetare individuală și pot fi adaptate pentru a vă potrivi.

Masteratul durează 12 luni din septembrie până la sfârșitul lunii august în anul următor. Pentru a primi un masterat, trebuie să completați cursul și o teză.

Cursurile predate au un total de 120 de puncte de credit și sunt evaluate în principal prin eseuri, teste de clasă și alte activități practice și scrise. Cu condiția să atingeți standardul cerut, veți trece la o perioadă de cercetare individuală din mai până în august, rezultând o disertație finală în valoare de încă 60 de credite.

Cursuri predate

În mod normal, veți lua șapte cursuri pe parcursul a două semestre de predare, inclusiv șase cursuri obligatorii și o opțiune de alegere.

Disertație

Veți întreprinde un proiect de cercetare și veți elabora o disertație care va fi depusă la o dată stabilită la jumătatea lunii august.


Cerințe de intrare

Informații privind cerințele de intrare pentru studenții MSc Osteoarcheologie umană.

Veți avea nevoie de o diplomă de diplomă de diplomă în Marea Britanie, US GPA 3.4 sau un alt echivalent internațional, într-un domeniu relevant, cum ar fi Arheologie, Antropologie, Anatomie, Științe Medicale și alte domenii conexe. Nu este necesară cunoașterea anterioară a osteologiei umane.

În funcție de numărul de solicitanți eligibili, este posibil să fie necesar să limităm numărul de studenți admiși pe baza meritelor academice.

Vom lua în considerare, de asemenea, experiența relevantă sau calificările profesionale sau alte calificări.

Echivalența calificărilor internaționale

Ghidul privind echivalența calificărilor internaționale este furnizat de Oficiul Internațional. Dacă nu sunteți sigur de echivalența gradului dvs., Biroul Internațional furnizează informații pe țări.

Limba engleză

Dacă nu veniți dintr-o țară majoritar de limbă engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit, trebuie să aveți una dintre următoarele calificări ca dovadă a limbii engleze vorbite și scrise.

  • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
  • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 20 în fiecare modul)
  • PTE (A): total 67 (cel puțin 56 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
  • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 169 în fiecare modul)
  • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Calificarea în limba engleză nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Alternativ, putem fi de asemenea în măsură să acceptăm un grad care a fost predat și evaluat în limba engleză într-o țară majoritar vorbind de limba engleză pentru intrare (așa cum este definită de vizele din Regatul Unit


Cariere

Află unde te poți lua diploma.

Programul oferă o bază pentru continuarea studiilor sau a carierei. După finalizarea cu succes a programului, o mare parte a studenților își continuă studiile la nivel de doctorat și dincolo de acesta, iar programul oferă cunoștințele osteoarhologice necesare pentru studiul de doctorat care implică rămășițe scheletice umane. Absolvenții noștri au avut foarte mult succes în urmărirea atât a carierei comerciale, cât și a celor academice și au găsit locuri de muncă în unități arheologice comerciale și agenții și instituții guvernamentale, atât în ​​Marea Britanie, cât și în străinătate.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare