Keystone logo
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology Master în Arheologie
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Master în Arheologie

Edinburgh, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.700 / per year *

În campus

* Studii cu normă întreagă: Acasă / UE 10.700 de lire sterline pe an; Overseas £ 21,600 pe an. Studii part-time: Acasă / EU £ 5,350 pe an; Overseas £ 10,800 pe an. Se pot aplica taxe suplimentare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masteratul predat în arheologie oferă o gamă largă de opțiuni de curs, care pot fi adaptate pentru a vă potrivi intereselor și cerințelor dumneavoastră.

Veți dobândi o înțelegere aprofundată a subiectului, în special istoria și dezvoltarea acestuia, precum și legăturile sale cu științele istorice, sociale și naturale. Flexibilitatea structurii programului vă permite să vă adaptați studiile pentru a profita din plin de o gamă largă de domenii de specialitate și perioade de studiu pe care personalul nostru le poate oferi. Veți explora perspective teoretice contemporane și vă veți dezvolta abilitățile academice și practice utilizând metodologiile și practicile actuale pentru a vă pregăti pentru un rol profesional în arheologie sau pentru studii ulterioare la nivel de doctorat.

Învățând la Școala de Istorie, Clasică și Arheologie veți beneficia de seminarii de grupuri mici și de supravegherea individuală de la cercetători naționali și internaționali renumiți.

Lățimea expertizei

Avem o gamă largă de expertiză care acoperă diferite domenii, perioade de timp și tematici, inclusiv preistoria europeană și mediteraneană; Arheologie și Egiptologie de Est; Arheologia bizantină; umană și animală; metode științifice în arheologie; evolutia umana; Sisteme informatice geografice.


Structura programului

Programul cuprinde două semestre de clase săptămânale urmate de o perioadă de cercetare individuale care conduc la o disertație.

Masteratul durează 12 luni din septembrie până la sfârșitul lunii august în anul următor. Pentru a obține diploma de masterat, trebuie să completați o disertație. De asemenea, este disponibilă o opțiune de diplomă, care necesită numai finalizarea cursurilor predate.

Cursurile predate sunt în valoare de un total de 120 de puncte de credit și sunt evaluate prin cursuri. Cu condiția să atingeți standardul cerut, veți trece la o perioadă de cercetare individuală din mai până în august, rezultând o disertație finală în valoare de încă 60 de credite.

Cursuri predate

În mod normal, veți lua șase cursuri pe parcursul a două semestre de predare, inclusiv trei cursuri obligatorii și o serie de cursuri opționale.

Disertație de cercetare

Veți întreprinde un proiect de cercetare și veți elabora o disertație care va fi depusă la o dată stabilită la jumătatea lunii august.


Cerințe de intrare

Aflați despre criteriile de admitere și calificările necesare pentru MSc în arheologie.

Veți avea nevoie de o diplomă de diplomă 2: 1, US GPA 3.4 sau un alt echivalent internațional, într-un subiect legat de acest program, de preferință arheologie sau arheologie clasică sau o diplomă sau un grad combinat în care arheologia are o importanță majoră (cum ar fi Antropologia cazul solicitanților din SUA). De asemenea, vom lua în considerare grade de onoare în alte discipline, cum ar fi istoria, clasicul, istoria antică și geografia, dacă afirmația dvs. personală demonstrează modul în care sunteți pregătit să faceți programul.

Se va lua în considerare experiența relevantă sau calificările profesionale sau alte calificări.

Echivalența calificărilor internaționale

Ghidul privind echivalența calificărilor internaționale este furnizat de Oficiul Internațional. Dacă nu sunteți sigur de echivalența gradului dvs., Biroul Internațional furnizează informații pe țări.

Limba engleză

Dacă nu veniți dintr-o țară majoritar de limbă engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit, trebuie să aveți una dintre următoarele calificări ca dovadă a limbii engleze vorbite și scrise.

 • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 67 (cel puțin 56 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
 • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Calificarea în limba engleză nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Alternativ, putem fi de asemenea în măsură să acceptăm un grad care a fost predat și evaluat în limba engleză într-o țară majoritar vorbind de limba engleză pentru intrare (așa cum este definită de vizele din Regatul Unit


Cariere

Programul te echipează pentru a continua studiile avansate și oferă, de asemenea, o bază solidă pentru o carieră.

Veți câștiga experiență practică și academică, lucrul în echipă și abilități analitice și veți putea lucra într-o varietate de contexte.

Exemple de căi de carieră disponibile absolvenților de arheologie (deși unii pot necesita o formare suplimentară) includ: învățământul superior, gestionarea patrimoniului și agențiile, arheologia comercială, evaluarea mediului, școlile (dacă sunt combinate cu alt subiect), turismul / călătoriile.

O diplomă de arheologie nu vă limitează desigur la o carieră în arheologie. Ați putea dezvolta propria cariera Pathway în moduri neobișnuite sau de ramură în domenii înrudite menținând în același timp un interes pe tot parcursul vieții și implicarea în activitatea arheologică și de cercetare.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Lumi antice (arheologie și clasice) (învățare online) MSc
  • Online
 • Master în Artă Clasică și Arheologie
  • London, Regatul Unit
 • Master în Istoria și Arheologia Munților și Insulelor
  • Perth, Regatul Unit
  • Daliburgh, Regatul Unit
  • + 2 Mai mult