Keystone logo
© BIMM University
The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

Introducere

Despre noi

Școala cuprinde Filosofie, Psihologie și Științe ale Limbii (lingvistică și limba engleză). Școala își propune să-și mențină reputația de renume internațional pentru cercetare și să folosească aceasta ca o bază solidă pentru predare.

Există peste 100 de cadre academice în cadrul școlii, iar amploarea expertizei variază de la filozofia analitică și studiul limbii engleze, prin lingvistică teoretică și aplicată și psihologie experimentală, până la neuroștiințe cognitive și influențe genetice asupra comportamentului uman.

Școala este unică prin faptul că oferă oportunități remarcabile pentru predarea interdisciplinară și în formele noi de cercetare de pionierat care depășesc granițele tradiționale.

În fiecare an, Școala primește un amestec divers de peste 1.400 de studenți de licență și postuniversitare din întreaga lume. Școala are legături bine stabilite cu alte domenii ale universității, cum ar fi neuroștiințe clinice, medicină, informatică și Colegiul de Artă din Edinburgh.

Toate domeniile au legături active cu organizațiile de cercetare din afara Universității și o rețea largă de colaborare cu o serie de universități din întreaga lume. Școala oferă asistență extinsă pentru cadrele universitare, inclusiv birouri de predare universitare și postuniversitare dedicate, echipe de sprijin pentru cercetare și schimb de cunoștințe și echipa de resurse IT.

Școala face parte din Colegiul de Arte, Științe Umaniste și Științe Sociale.

Locații

  • Edinburgh

    Dugald Stewart Building, 3 Charles Street, , Edinburgh

Întrebări