Keystone logo
The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

Introducere

Despre noi

Suntem unul dintre cele mai mari departamente de biologie din Marea Britanie.

În calitate de moștenitori moderni ai reputației noastre de 400 de ani de excelență, personalul și studenții noștri contribuie la o comunitate academică vibrantă ale cărei viziuni modelează lumea de mâine.

Marginea anterioară

Școala de Științe Biologice este la vârf în predare, cercetare și inovare. Clasamente independente, cum ar fi Times Higher Education, ne plasează în mod constant printre primele 25 de universități din lume pentru științe biologice.

Mediul nostru de învățare și predare

Studenții noștri de licență ne apreciază foarte bine pentru calitatea educației noastre. Studenții de astăzi pot studia o gamă largă de subiecte, oferind o bază solidă în biologia fundamentală, cu flexibilitatea de a câștiga experiență cu cele mai recente dezvoltări de cercetare în știința biologică și biomedicală în ultimii ani ai programului lor de studii. Mai multe cursuri sunt predate împreună cu alte școli pentru a oferi oportunități interdisciplinare studenților noștri.

Oferim 10 programe inovatoare de masterat, inclusiv învățământ la distanță și programe de colaborare cu alte organizații de cercetare, care extind gama de subiecte pe care studenții noștri le pot studia.

Cursurile predate sunt susținute de Organizația noastră de predare a biologiei, oferind sprijin academic și pastoral. Fiecare student are un Tutor Academic Personal desemnat.

Cercetarea noastră

Studenții noștri sunt predați de unii dintre cei mai importanți oameni de știință din lume. Suntem unul dintre cele mai importante departamente de biologie din Marea Britanie pentru calitatea și impactul cercetării noastre. Mai mult de jumătate din activitatea noastră de cercetare a fost evaluată drept „lider mondial” în ceea ce privește calitatea și domeniul de aplicare în evaluarea națională a cercetării din Regatul Unit din 2014, plasându-ne pe locul trei în general și pe locul al doilea în Marea Britanie printre departamentele de predare universitară.

Cercetarea noastră se concentrează pe patru teme principale. Toți cercetătorii noștri principali și echipele lor de cercetare contribuie la una sau mai multe dintre aceste teme.

Durabilitate

Școala de Științe Biologice se angajează să contribuie la responsabilitatea socială și sustenabilitatea la Universitatea din Edinburgh. Școala susține participarea diferitelor echipe la Premiile pentru durabilitate universitară. Echipele dețin în prezent sau lucrează pentru un premiu la nivel de bronz sau argint.

Locații

  • Edinburgh

    Edinburgh, Regatul Unit

    Întrebări