Keystone logo
© BIMM University
The University of Edinburgh Online

The University of Edinburgh Online

The University of Edinburgh Online

Introducere

Fondată de orașul Edinburgh în 1583, am fost prima universitate civică adevărată din Marea Britanie și una dintre cele patru universități antice din Scoția. Cu istoria noastră bogată, absolvenți remarcați și savanți distinși, avem multe de care să fim mândri în multele noastre secole ca universitate de renume mondial.

De la laureați ai premiului Nobel și campioni olimpici, până la exploratori spațiali și prim-miniștri, Universitatea din Edinburgh a influențat istoria de când a deschis porțile primilor săi studenți în 1583.

Strategia 2030

În calitate de universitate lider mondial, suntem aici pentru a aborda cele mai mari provocări de mâine. Facem asta cu o abordare bazată pe valori a predării, cercetării și inovației și prin puterea relațiilor noastre, atât la nivel local, cât și global.

Viziunea noastra

Absolvenții noștri și cunoștințele pe care le descoperim împreună cu partenerii noștri fac lumea un loc mai bun.

Scopul nostru

În calitate de universitate de vârf în cercetare intensivă, suntem aici pentru a aborda cele mai mari provocări de mâine. Între acum și 2030, vom face acest lucru cu o abordare bazată pe valori a predării, cercetării și inovației și prin puterea relațiilor noastre, atât la nivel local, cât și la nivel global.

De ce să studiezi online la Edinburgh?

Universitatea din Edinburgh este una dintre instituțiile de top din lume și oferă studenților online aceeași predare și sprijin ca și studenții din campus.

Îmbunătățirea carierei

Programele noastre online sunt axate pe a vă ajuta să reușiți în carieră. Un program de master online de la Universitatea din Edinburgh poate:

 • Te ajută să înveți noi abilități
 • Te face mai atractiv pentru angajatori
 • Duce la câștiguri mai mari
 • Te ajută să-ți schimbi cariera

Programele noastre de master online implică același nivel de muncă ca și cele din campus, iar calificarea pe care o obțineți este de aceeași valoare. Certificatul dvs. de diplomă nu va menționa că ați studiat programul online.

Învățare online postuniversitară

Studiu online flexibil - sănătatea umană, animală și ecosistem

Colegiul de Medicină și Medicină Veterinară de la Universitatea din Edinburgh oferă următorul cel mai bun pas în dezvoltarea carierei tale viitoare. Programele noastre flexibile de învățare online vă vor permite să obțineți o diplomă de înaltă calitate identică cu o calificare la campus - singura diferență fiind că cursul este livrat complet online pentru a se potrivi mai bine nevoilor dumneavoastră individuale.

Aceasta înseamnă că oriunde te-ai afla în lume, poți obține o diplomă academică distinsă de la Universitatea din Edinburgh, fără a fi nevoie să părăsești confortul propriei case.

Mai mult, masteratele noastre online au fost concepute pentru a aborda unele dintre cele mai presante provocări ale lumii. Absolvenții noștri au deja un impact vizibil în întreaga lume.

Admitere

Calificări academice

Pentru a studia la nivel postuniversitar, trebuie să dețineți în mod normal o diplomă într-o materie adecvată, cu o clasificare excelentă sau foarte bună (echivalent cu onoruri de clasa întâi sau a doua în Marea Britanie).

De asemenea, putem accepta calificări sau experiență de muncă echivalente.

Verificați cerințele specifice pentru programul dvs. înainte de a aplica.

Acolo unde cerințele de intrare specifică un număr necesar de credite, acestea sunt credite din Regatul Unit. 20 de credite din Regatul Unit sunt egale cu 10 credite din sistemul european de transfer și acumulare de credite (ECTS).

Calificări internaționale

Dacă aplicați cu calificări obținute în afara Regatului Unit , veți găsi cerințele de intrare pe paginile noastre specifice țării pentru studenții internaționali.

Limba engleză

Trebuie să demonstrați un nivel de competență în limba engleză care vă va permite să reușiți studiile, indiferent de naționalitatea sau țara de reședință.

Burse și finanțare

Studiul postuniversitar poate reprezenta un angajament financiar semnificativ, dar s-ar putea să fii surprins de gama de surse de finanțare disponibile.

Universitatea, agențiile guvernamentale, consiliile de cercetare, trusturile de caritate și organisme externe oferă mai multe burse, burse de studii și împrumuturi pentru a vă ajuta să vă urmăriți ambițiile.

Când să aplicați

Înainte de a putea aplica pentru orice formă de finanțare, trebuie să fi aplicat mai întâi pentru un loc la Universitatea din Edinburgh .

Odată ce ați aplicat pentru admitere și ați primit UUN (Numele de utilizator al universității) și parola, puteți aplica pentru burse.

Burse de învățare online

 • Burse de masterat pentru învățarea online globală din Edinburgh
 • Burse Commonwealth pentru învățământ la distanță 2023
 • Bursele de neurologie regenerativă a clinicii Anne Rowling
 • Burse de învățare online Mastercard Foundation
 • Bursa de management clinic al durerii
 • Bursele Fundației David și Molly Pyott în oftalmologie
 • Burse din Fondul Memorial al Școlii Polone de Medicină
 • Burse globale online de chirurgie din Edinburgh
 • Bursa pentru siguranța pacientului și factori umani clinici
 • Bursele Edinburgh Futures Institute
 • Bursa de studii postuniversitare Glenmore
 • Burse de master în medicină internă

Clasamente

 • Universitatea din Edinburgh este acum pe locul 15 în lume , conform ultimului QS World University Rankings
 • De asemenea, suntem pe locul 8 în lume pentru Științe Veterinare și pe locul 22 în lume pentru Medicină
 • În prezent, suntem pe locul 1 în Marea Britanie pentru Medicină Veterinară pentru al 5-lea an consecutiv
 • Primul în Marea Britanie pentru medicină (The Guardian Best UK Universities Guide 2022)

Locații

 • Edinburgh

  Old College, South Bridge, EH8 9YL, Edinburgh

Întrebări