Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Introducere

Suntem recunoscuți la nivel global pentru cercetarea, dezvoltarea și inovația noastră și le-am oferit studenților noștri predare de clasă mondială de mai bine de 425 de ani.

The University of Edinburgh" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json="{"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""}" />

O diplomă din Edinburgh funcționează pentru tine

The University of Edinburgh este una dintre cele mai bune universități din lume, clasată în mod constant în top 50 mondial și plasată pe locul 22 în 2024 QS World University Rankings.

Absolvenții noștri sunt clasați pe locul 26 în lume de către angajatori 1 .

Excelență în cercetare

The University of Edinburgh are o reputație internațională pentru cercetarea inovatoare într-o gamă largă de discipline.

Conform rezultatelor Cadrului de excelență în cercetare din 2021 (REF2021), Universitatea se află pe locul patru în Marea Britanie pe baza calității și amplorii cercetării sale - cunoscută sub numele de puterea de cercetare - și este instituția de top din Scoția.

Rezultatele REF2021 relevă că aproape 90% din activitatea de cercetare a Universității se află în categoriile cele mai înalte – 4 stele și 3 stele – care sunt clasificate, respectiv, drept „lider mondial” și „excelent la nivel internațional”, o creștere de 10 puncte procentuale față de precedentul. REF în 2014.

Calton Hill in Edinburgh

Inovație în predare

Cel mai recent raport al Agenției de Asigurare a Calității ne-a acordat cel mai mare rating posibil pentru calitatea experienței de învățare a studenților. Lucrăm mereu pentru a dezvolta abordări inovatoare ale predării pentru a descoperi metodele care funcționează cel mai bine pentru studenți, inclusiv tehnicile de e-learning și învățarea asistată de colegi.

Experți în învățarea online

Oferim cel mai mare portofoliu de diplome postuniversitare online din Marea Britanie 2 , primind peste 8.000 de studenți online din 2005. Programele noastre flexibile și de sprijin sunt bine stabilite și o alegere din ce în ce mai populară pentru studenții care doresc să echilibreze studiile suplimentare cu angajamentele profesionale sau familiale.

Capitală frumoasă

Clasat în top 10 orașe studențești din lume 3 , Edinburgh este un oraș compact, cu legături excelente de transport, ceea ce facilitează deplasarea și călătoria în alte părți ale Scoției.

Suficient de mare pentru a oferi ceva pentru toată lumea, dar suficient de mic pentru a se simți ca acasă, Edinburgh este un oraș european modern, sofisticat și frumos, cu o comunitate diversă, multiculturală.

Facilități și suport pentru a vă ajuta să reușiți

Veți avea acces la una dintre cele mai mari și mai importante biblioteci academice din lume, adăpostind peste 1,8 milioane de volume tipărite. Veți beneficia, de asemenea, de 30 de laboratoare de computere cu acces liber, cu acces 24 de ore din 24 în locații cheie, precum și de împrumuturi gratuite pentru laptopuri.

Oferim un serviciu gratuit de consiliere pentru studenți și un Centru de sănătate universitar, iar Serviciul nostru pentru studenți cu dizabilități oferă o gamă largă de asistență studenților cu dizabilități. Oferim, de asemenea, servicii excelente de îngrijire a copiilor, făcând mai ușor să jonglați între părinți și studii.

Comunitate globală impresionantă

Strategia noastră ambițioasă de internaționalizare asigură că predarea și cercetarea pe care le oferim oferă beneficii globale. Suntem clasați în top 20 cele mai internaționale universități din lume 4 . Aici studiază studenți din două treimi din țările lumii.

Colaborăm cu o serie de instituții de vârf la nivel mondial în domenii atât de diverse precum e-știința, inginerie, științe medicale și ale vieții și arte și cultură. De asemenea, suntem membru al rețelei globale de cercetare Universitas 21 și al rețelelor europene Coimbra Group și LERU.

Lider în responsabilitatea socială și sustenabilitate

Ne angajăm să fim un lider mondial în abordarea provocărilor globale, inclusiv sărăcia, schimbările climatice și cererea în creștere de energie, hrană și apă.

În calitate de prima Universitate Fairtrade din Scoția, din 2004 promovăm condiții mai bune pentru fermieri și comunități din țările în curs de dezvoltare.

Am susținut sustenabilitatea mediului încă de la începutul anilor 1990 și am fost un fondator semnatar al Universities and Colleges Climate Commitment 2009 și al campaniei 10:10.

Universitatea găzduiește mai multe Academii Globale angajate să abordeze probleme legate de sănătate, justiție, mediu și agricultură și securitatea alimentară. Academiile depășesc granițele în cercetare și predare, adoptând un răspuns multidisciplinar la problemele globale provocatoare.

1QS World University Rankings 2024 2Higher Education Statistics Agency 2017/18 3QS Student Cities 2023 4Times Higher Education, World’s Most International Universities 2022

Cerinte pentru viza

Poate fi necesar să solicitați o viză de student pentru a intra în Marea Britanie.

Clasamente

Suntem clasați în mod constant una dintre cele mai bune 50 de universități din lume. Suntem pe locul 22 în cel mai recent clasament QS World University.

Absolvenții noștri sunt clasați pe locul 26 în lume de către angajatori (QS World University Rankings 2024)

Edinburgh este clasat pe locul 2, cel mai bun oraș studentesc din Marea Britanie, pe locul 5 în Europa și pe locul 10 în lume. (QS Best Student Cities 2023)

Mărturii studențești

Locații

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

    Întrebări