Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of Chicago Crown Family School of Social Work, Policy, and Practice

The University of Chicago Crown Family School of Social Work, Policy, and Practice

The University of Chicago Crown Family School of Social Work, Policy, and Practice

Introducere

Despre oameni

De mai bine de 100 de ani, Școala de Administrare a Serviciilor Sociale a Universității din Chicago (SSA) a definit domeniile asistenței sociale și asistenței sociale. Astăzi, SSA este una dintre primele trei școli postuniversitare de asistență socială din lume. Studenții noștri remarcabil de diferiți ajung cu energie, empatie, inteligență și o dorință acerbă de a sluji. Le oferim fundamentul teoretic ferm, perspectiva clinică și politică și experiența practică pentru a avea un impact semnificativ în viața celor mai vulnerabili oameni din societatea noastră.

110568_pexels-photo-1595391.jpeg

10 motive pentru a participa la SSA

Studenții noștri au o mulțime de motive pentru care au ales SSA; aici sunt top zece noastre:

1. Top-clasat.

SSA este una dintre școlile de primă clasă de asistență socială și bunăstare socială din lume și colegii noștri ne-au considerat întotdeauna unul dintre cei mai buni.

2. Suntem istoria muncii sociale și a viitorului.

Când citești istoria SSA, citești istoria muncii sociale. Fondatorii școlii noastre au fost fondatori ai disciplinei, iar profesorii pe care îi veți învăța de astăzi continuă să modeleze teoria și practica prin cercetarea lor interdisciplinară. Multe dintre textele standard pentru domeniu au fost scrise de profesorii SSA.

SSA conduce domeniul de prevenire a violenței și are cel mai mare grup de experți în domeniul protecției copilului din orice școală de asistență socială din țară. Multe dintre facultățile noastre examinează și testează soluții în domeniile vizitei la domiciliu, maltratării copiilor, al abilității și dezvoltării tineretului, al reformei în școli, al prevenirii violenței în comunitate și al promovării.

3. Curriculumul nostru flexibil.

Nu trebuie să declarați o concentrare la momentul depunerii cererii - veți alege o concentrare de practică clinică sau de administrare socială în timpul trimestrului de iarnă din primul an. În orice caz, curriculum-ul nostru asigură că toți elevii SSA primesc o pregătire fermă în ambele domenii, în timp ce iau electives de la SSA și peste universitate.

4. Burse.

Mai mult de 95% din studenții masterului nostru primesc ajutor bazat pe merit și pe nevoi. În fiecare an, SSA acordă burse complete și parțiale de școlarizare. Anul trecut, 99% din burse / cadouri au fost reînnoite pentru studenții anului II. SSA depune toate eforturile pentru a ajuta studenții prin oferirea de asistență de bursă excepțională, precum și prin facilitarea altor forme de asistență financiară.

5. Concentrațiile în practica clinică și administrarea socială.

Diferența dintre SSA și o școală de politici publice? Într-un cuvânt, adâncime. Începem prin concentrarea asupra individului (micro), examinăm sistemele de nivel superior (macro) și totul între ele (mezzo). Fiecare elev, indiferent de concentrare, primește o pregătire temeinică în administrarea și practica clinică. Mantra noastră este "cum funcționează în teorie și practică?"

6. Lucrări de teren în orașul Chicago, un oraș al cartierelor.

SSA are relații cu peste 600 de agenții - și toate cele mai influente din zona Chicago. Site-urile de teren sunt situate în aproape toate cartierele din Chicago și în multe din suburbiile sale. În timp ce trăiți și învățați într-unul din orașele mari ale lumii, veți putea crea noi rețele la două stagii de plasare - practică, practică în lumea reală, care vă va crea o carieră în schimbarea socială. Veți fi îndrumați de profesioniști care vă vor îndruma în dezvoltarea identității de muncă socială și în pregătirea pentru o carieră de succes.

7. Casa dulce UChicago: o abordare interdisciplinară.

Veți putea accesa tot ceea ce Universitatea are de oferit, inclusiv cursurile oferite de profesorii SSA care reprezintă peste o duzină de discipline diferite. Facultatea noastră reprezintă, de asemenea, cel mai mare număr de femei și educatori minoritari din UChicago, oferind un set divers de voci. Iar natura complexă și interdisciplinară a diplomei AM, care este echivalentă cu un MSW, vă va oferi o mai mare flexibilitate și posibilitatea de a alege în cariera viitoare.

8. Face cercetare. Publicați-vă.

Oportunități sunt disponibile pentru a lucra cu unii dintre cercetătorii de vârf ai națiunii pe proiecte de cercetare de vârf. SSA este, de asemenea, una dintre puținele școli de asistență socială care are un jurnal student pentru elevii de masterat. Publicați-vă în Forumul Avocaților noștri.

9. Cariera ta.

Serviciul de carieră al SSA este specializat în servirea intereselor profesionale ale studenților SSA, oferind acces la o rețea de absolvenți impresionați și angajați, postări de locuri de muncă, consiliere personală și evenimente de networking, unde vă veți întâlni cu liderii în această profesie. SSA găzduiește, de asemenea, Washington Week în timpul primăverii, o oportunitate pentru studenți de a se întâlni cu absolvenții care lucrează în zona DC și vizitează diferite agenții pentru a explora cariere în advocacy, cercetare, analize de politici și multe altele.

10. Misiunea noastră.

Noi trăim misiunea noastră, lucrăm spre o societate mai dreaptă și mai umană, prin cercetare, predare și slujire comunității.

110569_pexels-photo-1438072.jpeg

Misiune și abordare

Misiunea școlii

Școala de administrare a serviciilor sociale a Universității din Chicago este dedicată lucrării către o societate mai dreaptă și mai umană prin cercetare, predare și servicii către comunitate. Fiind una dintre cele mai vechi și mai apreciate școli postuniversitare de asistență socială, SSA pregătește profesioniștii pentru a face față celor mai dificile probleme ale societății dezvoltând noi cunoștințe, promovând o înțelegere mai profundă a cauzelor și costurilor umane ale inechităților sociale și construind punți între cercetarea riguroasă și practica de a ajuta indivizii, familiile și comunitățile să obțină o calitate mai bună a vieții.

Principii directoare ale Curriculum-ului Masterat al SSA

Curriculumul SSA promovează justiția socială prin angajamentul său față de pluralism, cercetarea riguroasă, bursa interdisciplinară angajată, practica integrativă, gândirea critică și acțiunea informată. Aceste angajamente curriculare pregătesc studenții să înțeleagă contextele complexe și structurile de putere care mențin și reproduc inegalitatea și nedreptatea și să ia măsuri pentru a promova schimbările individuale, sociale și structurale.

1) Justiție socială

SSA sprijină studenții să analizeze factorii sociali, istorici, politici, economici și organizaționali care întăresc inechitatea și nedreptatea. Elevii și facultatea iau în considerare poziția lor proprie și a altora în cadrul acestor structuri, cu o apreciere a modului în care identitățile și afilierile se pot intersecta pentru a compune sau a atenua privilegiul și opresiunea. Lucrăm să creștem accesul, oportunitatea și agenția pentru a dezmembra sistemele de opresiune și pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor de bază ale diferitelor persoane, familii și comunități cu compasiune și umanitate.

2) Pluralismul intelectual

Pluralismul intelectual este în centrul învățământului SSA. Curriculum-ul reflectă diversitatea intelectuală a facultății noastre, care provine dintr-o serie de discipline și profesii academice și reprezintă o varietate de perspective politice. Acest pluralism permite studenților noștri și facultății să aprecieze mai multe modalități de a cunoaște, de a fi critici față de ceea ce contează ca de cunoaștere și de cercetare și de a include mai multe perspective care nu au fost în mod tradițional centrate în programele de asistență socială. Pluralismul nostru intelectual încurajează, de asemenea, interogarea continuă a conceptului de justiție socială, care este esențial pentru misiunea de asistență socială. De asemenea, ne oferă instrumentele și flexibilitatea de a ne angaja în mod eficient cu o gamă largă de indivizi, comunități și instituții sociale.

3) Bursă angajată și predare

Facultatea SSA se angajează să promoveze justiția socială și egalitatea socială prin bursă angajată și educație. Bursa de la SSA rezultă dintr-un angajament interactiv cu practicienii, factorii de decizie și comunitățile. Membrii facultății SSA integrează în mod activ cercetarea lor în curriculum și predare. Elevii sunt educați pentru a identifica și analiza cauzele, consecințele și abordările pentru ameliorarea suferinței umane și a nedreptății sociale.

4) Practica de integrare

Curriculumul nostru se bazează pe presupunerea că toți asistenții sociali trebuie să înțeleagă și să acționeze pentru a mobiliza schimbarea și în cadrul persoanelor, familiilor, comunităților, organizațiilor, instituțiilor publice și sistemelor politice și economice. Bazându-se pe și integrând experiențele de teren și de clasă, elevii vor dezvolta abilități pentru a practica pe mai multe niveluri. În plus, studenții sunt instruiți să utilizeze cadre integrative care depășesc dihotomia micro-macro.

5) Gândirea critică

Elevii învață să pună la îndoială, să evalueze, să evalueze și să răspundă în mod eficient la presupunerile, pretențiile și valorile, inclusiv la cele din științele sociale și cercetarea asistenței sociale. Elevii învață să ia în considerare o serie de perspective, să își evalueze cu atenție presupunerile, validitatea și implicațiile și devin evaluatori calificați și perspicace ai propriei lor gândiri. Acest proces include o reflecție asupra modului în care propriile afilieri și identități pot duce la puncte oarbe și părtiniri. Elevii învață să integreze o sensibilitate critică în practică, astfel încât să aducă contribuții semnificative la profesie, la baza de clienți și la analiza și rezolvarea problemelor sociale.

6) Teoria acțiunii

Studenții se pregătesc pentru poziții de conducere și pentru a fi administratori ai schimbării, în timp ce lucrează în contexte dinamice sociopolitice și fiscale în sute de plasamente pe teren verificate în Chicago și comunitățile din jur. Chicago are o istorie bogată de reforme sociale, inovare a serviciilor sociale și organizare comunitară care oferă context și continuitate experiențelor de teren ale studenților. Modelul de teren oferă studenților posibilitatea de a se angaja simultan în cursuri și lucrări de teren, provocând elevii să evalueze, să înțeleagă și să abordeze gama extraordinară de nevoi care aduc oamenii în contact cu agenții nonprofit, publice și private.

În același timp, elevii învață din puterea, rezistența și cunoștințele extraordinare deținute de indivizii și comunitățile pe care le deservesc. Elevii sunt încurajați să identifice întrebări practice care conduc la analize, cercetări și noi abordări în vederea ameliorării excluziunii sociale prin munca de teren implicată în comunitate.

În timp ce ne străduim să creăm condiții care să neglijeze în mare măsură necesitatea unei profesii de asistență socială, realizăm că programele și organizațiile de servicii sociale servesc funcții vitale de siguranță și pot contribui la transformările societății spre echitate și justiție socială. Facultatea SSA recunoaște că indivizii, familiile și comunitățile sunt rareori ajutate de intervenții și programe mediocre. În mod similar, societatea rar este servită de o cercetare slab realizată sau de politici sociale slab dezvoltate. Prin urmare, SSA se străduiește să exceleze în practica, predarea și bursa noastră.

110567_pexels-photo-1096773.jpeg

Cariere în asistența socială

Datorită curriculum-ului unic integrat al SSA și Biroului de carieră al studenților, absolvenții noștri avansează rapid la poziții de conducere în practica clinică, agenții publice și private de asistență socială, organizații de dezvoltare comunitară, institute de cercetare politică, fundații caritabile și mediul academic.

oameni

Activitatea socială atrage idealiștii: oamenii cu o conștiință acută a suferinței și nedreptății omenești și a persoanelor cu un angajament ferm de a reduce acea suferință și nedreptate. La SSA, veți fi înconjurați de colegi de prieteni pasionați, ambițioși și inteligenți și veți fi mentorat de unii dintre mințile de top din domeniu. Aceasta este comunitatea voastră.

Cercetarea globală

SSA oferă o gamă largă de oportunități pentru studenți de a învăța despre politica de bunăstare socială și practica pe plan internațional: prin cursuri globale privind refugiații, adopția și imigrația; experiențe de învățare experimentale în locuri precum India și China; și noul program de certificare a practicii de dezvoltare socială globală.

Impact asupra comunității și pe teren

SSA are relații cu peste 600 de agenții din zona Chicago. Site-urile de teren sunt situate în aproape toate cartierele din Chicago și în multe din suburbiile sale. În timp ce trăiți și învățați într-unul din orașele mari ale lumii, veți putea crea noi rețele la două stagii de plasare - practică, practică în lumea reală, care vă va crea o carieră în schimbarea socială.

110571_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Istorie

De la cea mai veche încarnare din 1908, Școala de Administrare a Serviciilor Sociale (SSA) nu a fost niciodată un loc pentru a învăța despre munca socială; a contribuit la crearea și definirea profesiei de asistență socială și a domeniului bunăstării sociale.

SSA are un rol istoric ca una dintre primele școli de asistență socială din Statele Unite, ai căror pionieri fondatori au lăsat un angajament de neșters asupra profesiei de a urmări justiția socială și de a atenua suferința umană în moduri riguroase și bazate pe dovezi. În 1924, Edith Abbott nu numai că a devenit prima decană a SSA, ci a fost prima decană a oricărei școli absolvente din Statele Unite - deschizând calea multor pionieri de asistență socială și femei din mediul academic.

În timp ce majoritatea școlilor timpurii ale activității sociale s-au concentrat pe formarea practică a cazatorilor, liderii SSA au insistat asupra necesității unei baze solide în domeniul științei sociale și al cercetării sociale. În primul său deceniu, Facultatea de Școală din Chicago a Facultății de Civică și Filantropie investighează probleme precum delincvența juvenilă, înfrângerea, formarea profesională și locuințele în orașul cu creștere rapidă din Chicago. Decizia din 1920 de a îmbina Școala și Universitatea din Chicago a deschis studenților să contacteze cu științele sociale.

În deceniile de atunci, accentul pus pe cercetarea socială și pe aplicarea științelor sociale la rezolvarea problemelor umane au continuat. Crucial pentru acest efort a fost revizuirea serviciului social înființată în 1927, cu scopul de a deschide "discuțiile științifice privind problemele apărute în legătură cu diferitele aspecte ale muncii sociale". La fel ca SSA, revizuirea serviciului social nu numai că a reflectat domeniul asistenței sociale, ci a contribuit la formarea acestuia. Rămâne jurnalul premier în domeniul său.

Cercetarea timpurie la SSA a avut o distribuție distinctă de politică publică. Investigațiile privind statutul mamei și copiilor, de exemplu, au pus bazele dispozițiilor legate de copil ale sistemului de securitate socială a națiunii în anii 1930. Începând cu anii 1940, energiile SSA s-au îndreptat spre problemele din profesia de asistență socială în sine. Astfel de membri ai facultății, cum ar fi Charlotte Towle și Helen Harris Perlman, au aplicat perspectivele psihologiei ego-ului asupra cazurilor de muncă și au dezvoltat curriculumul generic al cazurilor de caz, care a devenit un model pentru educația în domeniul asistenței sociale. Contribuțiile recente la tradiția de practică directă au inclus munca lui Laura Epstein și a lui William Reid în proiectarea și testarea abordării centrate pe sarcini. "Tratamentul centrat pe sarcină" a fost primul model de tratament al teoriei și a muncii bazate pe cercetare, iar această abordare este una dintre fundamentele practicii bazate pe dovezi. Școala este, așadar, în poziția unică de a fi un pionier atât în cercetarea politică, cât și în dezvoltarea metodelor inovatoare de practică socială.

SSA astăzi continuă să stabilească legăturile dintre științele sociale și comportamentale, cercetarea și lumea reală a politicilor și practicilor. Facultatea este desprinsă din domeniile: asistență socială, psihologie, sociologie, științe politice, politică publică, sănătate publică, economie, geografie și antropologie. Cercetarea la școală reflectă această diversitate. Facultatea noastră colaborează în cadrul universității și în întreaga universitate pentru a crea soluții tangibile la problemele din lumea reală.

Facultatea SSA a fost onorată ca Fellows al Casei Albe, Fulbright Fellows și Kellogg Fellows. Ei au legături strânse atât cu agenții publice și private, cât și cu guvernele locale, de stat și naționale. Printre aceștia, de exemplu, se află fostul șef al diviziei Biroul de Buget, fost secretar adjunct al Departamentului de Sănătate, Educație și Bunăstare și un fost ofițer interimar de educație pentru școlile publice din Chicago. Membrii facultății și-au contribuit expertiza la liste lungi de comisii naționale și de stat pe teme precum justiția juvenilă, sănătatea mintală, îmbătrânirea și bunăstarea copilului.

Facultatea SSA și absolvenții au fost și continuă să fie recunoscuți la nivel național și internațional ca fiind printre liderii cei mai influenți și talentați care abordează problemele sociale majore ale timpului nostru.

Clasamente

SSA este una dintre școlile de asistență socială și asistență socială de top din lume, iar colegii noștri ne-au considerat întotdeauna ca fiind unul dintre cei mai buni.

Locații

  • Chicago

    Crown Family School of Social Work, Policy, and Practice, 969 E. 60th St., IL 60637, Chicago

Întrebări