Keystone logo
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech) Master of Science in Inginerie Sisteme
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Master of Science in Inginerie Sisteme

Moscow, Rusia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* fără taxă de școlarizare pentru solicitanții care trec procesul de selecție. Pachet pentru studenți: o bursă lunară de 40000 RUB, asigurare medicală

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul se concentrează pe dezvoltarea abilităților critice, înțelegere și stăpânire pentru transformarea digitală a industriei și dezvoltarea de sisteme și produse ciber-fizice în toate domeniile de pe Pământ și în spațiu, promovând sinergiile și interdependențele dintre inginerie, industrie, robotică și știința spațială. Acesta combină studiul principiilor generale ale dezvoltării sistemelor complexe de inginerie, elementele fundamentale ale analizei detaliate cu participarea la proiecte de construcție de sisteme prin satelit, drone și robotizate. Absolvenții vor putea să susțină și să joace roluri de conducere în arhitectura viitoarelor dezvoltări de produse și implementări de sisteme de inginerie în medii digitale și automatizate, inclusiv cele ale noului spațiu cu constelații mari de sisteme spațiale. Învățăm studenții să găsească soluții creative la cele mai mari provocări din produsele moderne și sistemele complexe, inclusiv cele din industriile spațiale și robotice.

The MSc program is 2 years long: the first year is to strengthen your theoretical background, and the second year is to focus on research. Students have the freedom to choose courses and extracurricular activities to shape their individual trajectory, acquire soft skills, and gain entrepreneurial skills to prepare for job placement.

Lectures and practical classes conducted by world-renowned professors and experts.

Students' individual research projects carried out at Skoltech laboratories.

An 8-week summer industry immersion program at leading companies turning knowledge and skills into action.

Courses on entrepreneurship and innovation that provide skills, as well as knowledge, to commercialize ideas and research findings.

Un absolvent de succes al programului va ști și va fi capabil să:

 • Conceperea, proiectarea, implementarea și operarea sistemelor spațiale, cu accent pe senzorii spațiali, sarcinile utile și sistemele de bord;
 • Explicați o viziune holistică asupra misiunilor și sistemelor spațiale;
 • Capacități avansate pentru explorarea spațiului cu echipaj;
 • Exploatarea datelor spațiale pentru servicii/aplicații, cum ar fi navigație, EO, TLC;
 • Efectuați noi observații și măsurători din spațiu.

Scop și obiective

Programul își propune să-i învețe pe studenți să găsească soluții creative ținând cont de varietatea și unicitatea problemelor care se ocupă de știința și inginerie spațială.

Inginerie digitală și dezvoltare de produs

Inginerie digitală și dezvoltare de produse se concentrează pe tehnologii și metodologii pentru a dezvolta produse și sisteme critice pentru industria și societatea noastră modernă. Se concentrează asupra modului de dezvoltare a sistemelor gemene digitale și a modului de utilizare și adaptare eficientă a tehnologiilor digitale pentru a dezvolta și analiza produse și sisteme competitive pentru societatea noastră modernă; include, de asemenea, programul MIT Principles of Manufacturing micro-master ca opțiune.

Această pistă oferă un flux de dezvoltare a produsului, de la proiectarea conceptuală (Systems Engineering), la proiectarea și analiza detaliată cu sisteme virtuale (PLM) și până la accelerarea producției (Principii de fabricație).

Pista de robotică

Pista de Robotică oferă o serie de cursuri în sisteme de control, fundamente ale roboticii, sisteme de viziune, învățare automată, sisteme încorporate și detecție și tehnici avansate de IA. Pista este compusă din 3 conducte: AI pentru Robotică (aplicarea AI și ML în Robotică), Percepție în Robotică (SLAM, planificarea căii, navigare), Robotică Avansată (UAV, Roi de Drones, Manipulare Aeriană, Roboți Mobili, Haptică, teleoperare bazată pe VR/AR).

Space Track

Pista Spațială va pregăti specialiști capabili să conceapă și să proiecteze misiuni spațiale și să conducă echipe de proiectare pentru dezvoltarea sistemelor spațiale și a altor sisteme de inginerie complexe (Systems Engineering, Spacecraft, and Mission Design), precum și specialiști capabili să extragă cunoștințe utile din spațiu. -date generate, estimare si prognoza pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii orientate spre spatiu (Analiza Experimentala a Datelor, Fundamentele Teledetectiei, Navigatie prin Satelit, Meteo Spatiala).

111169_TSL_1139.jpg

Our graduates will possess fundamental knowledge in the field of system design and practical skills in the creation of complex systems. They will be able to:

 • explain a holistic view of space missions and systems
 • tо create new services in navigation, communications, earth observation, and space environment
 • conceive, design, implement and operate space systems, with an emphasis on space sensors, payloads, and onboard systems
 • conduct new observations and measurements from space
 • to design build and test your own satellite (CubeSat)
 • build a career or create a startup in the field of space and robotics industry

Content

Acest program combină studiul principiilor generale ale construcției sistemelor de inginerie complexe cu participarea la proiecte de construcție de sisteme de satelit, drone și robotizate. Învățăm studenții să găsească soluții creative la cele mai mari provocări ale industriilor spațiale și robotice.

Program structure

The 2-year program comprises compulsory and recommended elective courses on the most important topics, a wide set of elective courses (depending on the research and professional needs of the student), components of entrepreneurship and innovation, research activity, and 8 weeks of industry immersion.

36 credits

cursuri opționale obligatorii și recomandate

36 credits

Proiect de cercetare și teză de master

24 credits

Cursuri și proiecte opționale

12 credits

Entrepreneurship and innovation

12 credits

Imersie industrială

 

Research

Principalele domenii de cercetare:

 • Procesarea imaginilor cu teledetecție
 • Navigare robot autonom
 • Spectrometru de masă cu capcană Cassinian miniaturizat, imprimat 3D, pentru cercetare în spațiu și aplicații generale de analiză a mediului ambiant
 • Concepte de sisteme de satelit distribuite pentru observarea Pământului și telecomunicațiile spațiale
 • Vremea spațială
 • Modelarea producției de alimente bio-regenerative în medii extreme

Oportunități de carieră și drumuri

Studenții care absolvă cu o diplomă de Master în Sisteme Informaționale și Tehnologie sunt la mare căutare pe piața internațională de înaltă tehnologie.

Trasee:

 • Industrie. Obținerea de poziții de specialist în industria spațială și robotică din Rusia și internațională, inclusiv companii rezidente din Skolkovo și startup-uri;
 • Ştiinţă. Aterizare Ph.D. posturi și continuarea cercetării la entități de cercetare de top din Rusia și internaționale;
 • Lansare. Pornirea unei afaceri pe cont propriu sau prin ecosistemul de inovare Skolkovo cu un bazin extins de experți, parteneri, consultanți și investitori.

Entry requirements

O diplomă de licență relevantă sau echivalentul acesteia în domenii legate de aerospațial. Un nivel ridicat de cunoaștere a limbii engleze.

English language requirements:

If your education has not been conducted in the English language, you will be expected to demonstrate evidence of an adequate level of English proficiency.

Application requirements

Aplicația online ușurează procesul pentru potențialii studenți. Vă sfătuim să citiți cu atenție instrucțiunile de aplicare, cerințele și termenele limită pentru programul academic ales.

Aplicația include următoarele documente: un CV, două scrisori de recomandare, un raport de scor TOEFL/IELTS și o scrisoare de motivare. Solicitanții care nu au dovada de competență în limba engleză pot lua TOEFL ITP în timpul unui weekend de selecție la Skoltech.

Selection process

 1. Pregătește-ți portofoliul
  Pregătiți-vă materialele de cerere de selecție competitivă.
 2. Trimiteți cererea dvs
  Încărcați materialele în sistemul de aplicații și trimiteți cererea.
 3. Testare online
  Fiecare candidat trebuie să susțină un test de profil online. Veți fi înștiințat prin e-mail despre data și ora specifice testului dvs.
 4. Interviuri în persoană (online)
  Etapa finală de selecție are loc la Moscova. Trebuie să promovați examenul TOEFL ITP la fața locului sau să prezentați un certificat TOEFL valid și să promovați un interviu în persoană. În acest interval de timp pot fi necesare examene scrise suplimentare pentru anumite programe (veți fi anunțat în prealabil).

111168_TSL_3334.jpg

What our students say

Divya Shankar
BSc, Institutul de Tehnologie Nitte Meenakshi → MSc, Skoltech → SpeQtral

„Venind dintr-un mediu umil, căutam un institut care să poată oferi burse și o educație excelentă pentru a-mi promova visele spațiale. Skoltech a venit ca un conglomerat oferind tot ceea ce căutam. Studiind tehnologia spațială în Rusia și SUA, cei doi pionieri spațiali a fost un vis devenit realitate. A fost o onoare să studiez cu cele mai mari minți în cele mai grozave locuri pe care mi le-am putut imagina Am continuat să lucrez în industrie de aproape 5 ani acum, Skoltech ne-a oferit libertatea de a alege subiectele de interes din orice departament, ne-a oferit expunere la industrii, ne-a oferit abilități antreprenoriale, ne-a susținut cu orice idei de cercetare pe care le-am. am avut - un astfel de exemplu este Proiectul nostru Mars Desert Research Station de a fi astronauți analogici. Toate lucrurile pe care le-am învățat și pe care le-am experimentat la Skoltech au reprezentat o bază solidă pentru a-mi construi cariera.”

Ahmed Taha
BSc, Universitatea din Cairo → MSc, Skoltech → Ph.D., Universitatea din Luxemburg

„Îmi amintesc că m-am alăturat Skoltech cu unicul scop de a obține o perspectivă mai profundă asupra tehnologiilor cheie din domeniul ingineriei spațiale, dar înainte de a-mi da seama, am învățat și cum să construiesc o afacere de succes din cercetarea mea. Programul Sisteme de inginerie este structurat elegant astfel încât să reducă decalajul dintre cercetare și industrie prin cursuri antreprenoriale care le completează pe cele tehnice.”

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Tehnologie Leadership și Antreprenoriat
  • Saint Petersburg, Rusia
 • MSc. in Global Technology and Innovation Management & Entrepreneurship (GTIME)
  • Hamburg, Germania
 • Master în Ingineria Calculatoarelor
  • Medford, Statele Unite ale Americii
  • Online