Keystone logo
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech) Master of Science in Energy Systems
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Master of Science in Energy Systems

Moscow, Rusia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* no tuition fee for applicants who pass the selection process. Student pack: a monthly stipend of 40000 RUB, medical insurance

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Conceptul din spatele acestui program este de a combina ingineria sistemului energetic, informatica, optimizarea, teoria controlului și de a dezvolta abordări inovatoare pentru probleme noi și provocatoare în proiectarea și funcționarea rețelei electrice, sistemelor de termoficare și a altor rețele complexe de inginerie. Programul are, de asemenea, o componentă hardware/experimentală (măsurare și detectare) în electronica de putere și rețelele inteligente, precum și activități de laborator de jocuri pe piețele de energie.

The MSc program is 2 years long: the first year is to strengthen your theoretical background, and the second year is to focus on research. Students have the freedom to choose courses and extracurricular activities to shape their individual trajectory, acquire soft skills, and gain entrepreneurial skills to prepare for job placement.

Lectures and practical classes conducted by world-renowned professors and experts.Students' individual research projects carried out at Skoltech laboratories.An 8-week summer industry immersion program at leading companies turning knowledge and skills into action.Courses on entrepreneurship and innovation that provide skills, as well as knowledge, to commercialize ideas and research findings.

A successful graduate of the program will know:

 • Bazele ingineriei, înțelegerea echipamentelor energetice și analiza matematică modernă a problemelor din viața reală care apar în sistemele/rețelele energetice și componentele acestora (software și hardware);
 • Cum să extragi din realitatea practică, inginerească, probleme sănătoase din punct de vedere matematic și fizice relevante pentru sistemele/rețelele energetice și componentele acestora;
 • Cum se analizează și se rezolvă problemele menționate anterior folosind tehnici de ultimă oră din statistică aplicată, fizică și matematică, optimizare convexă, control optim și domenii conexe;
 • Metodologia cercetării academice în sistemele energetice și aplicațiile sale industriale.

Aim and objectives

Scopul programului este de a pregăti liderii științei și tehnologiei în cercetarea sistemelor energetice emergente.

Obiectivul programului de Master în Știința și Inginerie a Sistemelor Energetice este de a reduce decalajul dintre problemele determinate de industrie în optimizarea, controlul și planificarea rețelelor energetice și a altor rețele proiectate și știința fundamentală și tehnicile și algoritmii de calcul de ultimă oră.

Energy Systems Track

Calea ES este destinată cercetătorilor și inginerilor capabili să dezvolte abordări inovatoare la probleme noi și provocatoare în proiectarea și funcționarea rețelei electrice, a sistemelor de termoficare și a altor rețele complexe de inginerie.

Tranziția energetică și ESG Track

Pista ET & ESG este pentru o nouă generație de ingineri calificați și viitori lideri ai industriei, care ar putea să faciliteze politica energetică și să dezvolte noi tehnologii pentru a asigura decarbonizarea industriei și tranziția energetică către o economie cu emisii scăzute de carbon și o dezvoltare durabilă.

111176_TSL_1139.jpg

Content

Curriculum-ul programului conține o combinație unică de metode matematice și computaționale avansate, împreună cu o predare aprofundată orientată spre aplicații a ingineriei și fizicii sistemelor energetice.

Program structure

The 2-year program comprises compulsory and recommended elective courses on the most important topics, a wide set of elective courses (depending on the research and professional needs of the student), components of entrepreneurship and innovation, research activity, and 8 weeks of industry immersion.

36 credits

compulsory and recommended elective courses

36 credits

Research and MSc thesis project

24 credits

Elective courses and projects

12 credits

Entrepreneurship and innovation

12 credits

Industrial immersion

 

Research

Studenții sunt implicați activ în cercetare încă de la începutul studiilor.

Main research areas:

 • Rețele electrice inteligente și rezistente
 • Sisteme de termoficare
 • Infrastructuri energetice cuplate
 • Energy Markets and Regulation
 • Electronice de putere și dispozitive
 • Dispozitive termice și termo-electrice

Career opportunities and paths

Programul de master a fost dezvoltat pentru a satisface cererea mare de specialiști care combină experiențe puternice în matematică, informatică cu cunoștințe practice și înțelegere a sistemelor energetice. Absolvenții programului pot începe o carieră internațională de cercetare sau pot lucra cu partenerii noștri industriali (eventual începând cu perioada de studiu).

Cursurile din cadrul acestui program de master sunt dezvoltate și oferite de instructori cu o vastă experiență internațională în cercetare și dezvoltare academică și industrială.

Absolvenții își îmbunătățesc semnificativ capacitatea de angajare viitoare combinând cunoștințele despre realitatea inginerească și intuiția fizicii cu o bună cunoaștere a matematicii și a algoritmilor aferenti. Dobândirea simultană a abilităților practice, teoretice și de calcul va permite studenților noștri să „înceapă la cald” operatori în academie, industrie sau antreprenoriat prin finalizarea programului.

Cursurile din cadrul acestui program de master și experiența industrială combinate într-un program unic de masterat. Astfel, studenții obțin oportunitatea de a obține acces timpuriu la cercetarea națională și internațională, precum și la peisajele industriale și de inovare, permițând angajarea atât în Rusia, cât și în străinătate.

Entry requirements

Candidații de succes trebuie să cunoască:

 • Linear algebra
 • Calculus
 • Differential equations
 • Probabilitate de bază
 • Programming
 • Fizică generală (mecanică, electromagnetism, termodinamică)

Candidații de succes trebuie să aibă o diplomă de licență în matematică, informatică sau fizică sau o diplomă de licență în inginerie (electrică sau mecanică).

English language requirements:

If your education has not been conducted in the English language, you will be expected to demonstrate evidence of an adequate level of English proficiency.

Application requirements

The online application​ makes the process easier for potential students. We advise you carefully read the application instructions, requirements, and deadlines for the chosen academic program.

The application includes the following documents: a CV, two letters of recommendation, a TOEFL/IELTS score report, and a motivation letter. Applicants who do not have proof of English proficiency may take the TOEFL ITP during a Selection Weekend at Skoltech.

Selection process

 1. Prepare your portfolio
  Prepare your competitive selection application materials.
 2. Submit your application
  Upload your materials into the application system and submit your application.
 3. Online testing
  Every candidate must take an online profile test. You will be notified by email about the specific date and time of your test.
 4. In-person interviews (online)
  The final selection stage takes place in Moscow. You have to pass the TOEFL ITP exam on-site, or present a valid TOEFL certificate and pass an in-person interview. Extra written examinations may be required for certain programs during this time (you will be notified in advance).

111168_TSL_3334.jpg

What our students say

Maxim Parshin
BSc, Universitatea Electrotehnică din Sankt Petersburg → MSc, Skoltech

„În calitate de student al programului de Sisteme Energetice, am reușit să obțin cunoștințe unice în diferite domenii ale industriei energetice, să învăț soluții avansate în echipamentele convertoarelor de putere și sursele regenerabile de energie, să mă familiarizez cu instrumentele moderne de management și planificare eficientă a Dar una dintre realizările cheie a fost îmbunătățirea semnificativă a limbii engleze în sectorul energetic, care acum facilitează semnificativ colaborarea cu colegii străini cu adevărat relevante în comunitatea științifică mondială.”

Maria Goldstein
BSc, Institutul de Fizică și Tehnologie din Moscova → MSc, Skoltech → Be Close (startup)

„Timpul Skoltech a fost cel mai eficient și productiv pentru mine, deoarece programul vizează atât competențele practice, cât și cele teoretice. În plus, toți oamenii sunt foarte motivați și activi acolo, așa că nu ai nicio șansă să te plictisești. Cred că cel mai mult Un exemplu semnificativ pentru mine a fost că am rămas la universitate până la ora 2 fiind dornic să duc la bun sfârșit toate temele pentru că Skoltech m-a dus înapoi în zona științifică care îmi plăcea și eram gata să discut despre toate subiectele legate de sistemele energetice timp :) Am atât de multe cunoștințe la Skoltech pe care încă le recomand această universitate. Combină modul perfect de a studia cu mulți oameni talentați.

Oluwaseun Enoch Oladimeji
BSc, Universitatea din Ibadan → MSc, Skoltech → PhD, Skoltech

„Studiarea Sistemelor Energetice la Institutul de Știință și Tehnologie Skolkovo vă oferă un avantaj distinct. Sunteți expus la metodologii de cercetare noi și de ultimă oră, în timp ce sunteți predat de profesori experimentați și respectați și oameni de știință care sunt în vârful disciplinei lor. La sfârșitul programului dvs. de SM, veți avea o mare provocare de a alege.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MSc în Inginerie Nucleară - Urmărire în managementul deșeurilor nucleare avansate (ANWM)
  • Nantes, Franţa
 • MSc Inginerie chimică și petrolieră avansată
  • Bradford, Regatul Unit
 • Master în Inginerie Electrică și Tehnologia Informației - Inginerie Electrică
  • Zagreb, Croaţia