Keystone logo
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Introducere

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Tot ce ai vrut să auzi și să întrebi despre Skoltech în TIMP REAL. Întâlniți-vă cu reprezentanții Skoltech, primiți răspunsuri la întrebările dvs. și fiți gata să explorați campusul nostru virtual.

Invităm studenți și absolvenți cu experiență STEM interesați să-și urmeze masteratul sau doctoratul. studii la ușile deschise online ale lui Skoltech. Veți obține o prezentare generală a programelor disponibile și a structurii curriculare, a renumitilor membri ai facultății Skoltech, a posibilităților de carieră, a vieții studențești în afara și a campusului și multe altele. Veți obține, de asemenea, detalii despre admitere și posibilitatea de a vă adresa orice întrebări despre procesul de aplicare.

Experții de top din Skoltech vor susține un discurs dedicat domeniului lor de interes și vă vor ajuta să deveniți student la Skoltech.

Găsiți mai multe detalii în link aici

Skoltech este o universitate internațională axată pe cercetare absolventă, care a fost fondată de un grup de oameni de știință de renume mondial în 2011. Curriculum-ul lui Skoltech se concentrează pe tehnologie și inovație, oferind programe de masterat în 10 discipline tehnologice. Studenții primesc o pregătire teoretică și practică riguroasă, își proiectează propriile proiecte de cercetare, participă la stagii și dobândesc abilități antreprenoriale în limba engleză. Facultatea este alcătuită din cercetători actuali cu acreditare și realizări internaționale.

Skoltech integrează tradiția excelenței științifice rusești cu cele mai bune practici din întreaga lume. Acesta combină știința fundamentală cu antreprenoriatul și inovația. Această abordare, completată de atmosfera internațională, profesori și oameni de știință de renume mondial din Rusia și din străinătate, laboratoare perfect echipate și o integrare strânsă în societate și industrie oferă studenților posibilitatea de a obține un învățământ superior de clasă mondială și de a câștiga perspective largi de carieră și afaceri.

111168_TSL_3334.jpg

Aplicați la una dintre cele mai importante 100 de universități tinere din Nature Index. Skoltech oferă MSc și doctorat. programe :

 • Știință Computațională Avansată
 • Tehnologii avansate de fabricație
 • Știința datelor
 • Sisteme energetice
 • Internetul obiectelor și tehnologiile fără fir
 • Științele vieții
 • Stiinta Materialelor
 • Fizica matematică și teoretică
 • Inginerie Petrolieră
 • Fotonică și materiale cuantice
 • Sisteme de spațiu și inginerie

Ceea ce face ca Skoltech să se afle în afară de alte universități este mediul său extraordinar care va face ca studiile dumneavoastră MSc să devină o etapă importantă pentru viața dumneavoastră:

 • Educație: Cursurile și cursurile practice sunt oferite de experți recunoscuți pe plan mondial. Elevii își pot crea propriul program de formare prin alegerea unei varietăți de cursuri
 • Știință: Știința este ferm integrată în procesul de educație: fiecare student își desfășoară propriile proiecte de cercetare
 • Experiență din viața reală: oferim imersiune industrială: un stagiu de 8 săptămâni la companii industriale de vârf, unde studenții își transformă cunoștințele și abilitățile în acțiune
 • Antreprenoriat: vă completăm pregătirea academică cu un curs de afaceri care oferă sfaturi despre cum să comercializați idei și rezultatele cercetării
 • Mobilitate: peste o treime dintre studenții noștri participă la diferite programe de mobilitate academică care lucrează ca stagiari sau cercetători la MIT, Universitatea Harvard, Universitatea Națională din Singapore, Universitatea din Calgary și alte universități internaționale de vârf.
 • Mediu global: studenți din 40 de țări, profesori și cercetători de la laboratoare și universități de renume internațional. Predăm în limba engleză.
 • Viața: odată înscrisă, veți avea ocazia să participați la conferințe internaționale importante, să participați la concursuri științifice și studentești și să lucrați la propriile proiecte și inițiative.
 • Pachet student: studenții Skoltech au dreptul la o bursă lunară începând de la 40.000 RUR (aproximativ 550 EUR) și asigurarea de sănătate.

111171_TSL_2765.jpg
111172_TSL_3442.jpg

Absolvenții noștri își modelează propriul viitor prin alegerea dintr-o varietate de oportunități de carieră în industrie, știință și afaceri

 • Stiinta: Landing Ph.D. poziții și cercetări continue la entitățile de cercetare rusești și internaționale
 • Industrie: Poziții de specialitate de aterizare în diferite sectoare industriale, cerând cunoștințe fundamentale ale fizicii matematice și teoretice
 • Pornirea: inițierea unei afaceri pe cont propriu sau prin ecosistemul de inovare Skolkovo cu grupul său extins de experți, parteneri, consultanți și investitori

Educația în Skoltech este gratuită. Elevii își pot crea planurile individuale de învățare și pot completa setul obligatoriu de discipline prin cursuri și proiecte elective din orice domeniu. Cercetarea este o parte integrantă a procesului de studiu.

Charles Belina, SUA: Am ales să studiez la Skoltech, deoarece mi-a permis să primesc o educație de nivel mondial, trăind în același timp și o viață într-o țară străină. Nicăieri nu mi-aș putea trăi visul de a trăi în străinătate într-un oraș cosmopolit precum Moscova, în timp ce studiau la o universitate de top. Skoltech încurajează colaborarea și proiectele de echipă și îi învață pe studenții săi să aibă un impact; asta înseamnă că înveți cum să creezi ceva pe care oamenii îl pot folosi.

Shreya Santra, India: Am decis să-mi urmez masteratul la Skoltech când am aflat cum acest institut nou-înființat trimite ondulații pozitive prin comunitatea științifică internațională. Facultatea experimentată și facilitățile avansate de cercetare disponibile în Skoltech sunt foarte atrăgătoare pentru fiecare student inginer. Mediul de la Skoltech este extrem de prietenos și motivant și este ușor pentru studenții internaționali să se adapteze la viața din Moscova.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Minti, inimi și mâini! Skoltech vă ajută să redescoperiți învățarea adevărată: este experiențială și vă implică mintea în toate sensurile, inclusiv inima și mâinile. Este o experiență transformatoare și am iubit fiecare parte a călătoriei . "

Locații

 • Moscow

  Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1, 121205, Moscow

Întrebări