Keystone logo
The Scripps Research Institute

The Scripps Research Institute

The Scripps Research Institute

Introducere

Educarea, instruirea și inspirarea oamenilor de știință de mâine se află în ADN-ul Scripps Research. Oferim o gamă largă de programe care traduc promisiunea cercetării biomedicale în oportunități de învățare atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Școala absolventă de științe chimice și biologice din Skaggs oferă un program de doctorat de top 10, care împuternicește studenții absolvenți să facă descoperiri cu impact ridicat la interfața chimiei și a biologiei. Programele de stagiu de licență oferă studenților facultatea experiența practică de laborator și mentoratul necesar pentru a reuși în școala absolventă și nu numai. Tinerii oameni de știință cu o diplomă de doctorat care caută o formare suplimentară în calitate de cercetător independent pot găsi oportunități extinse de dezvoltare profesională ca postdoctoral într-unul din cele peste 200 de laboratoare.

De asemenea, oferim programe pentru liceeni și profesori de științe, cu oportunități de a dobândi cunoștințe de ultimă generație și de a efectua cercetări de laborator. Ca membri angajați ai comunităților noastre din California și Florida, suntem mândri să oferim programe de sensibilizare concepute pentru a inspira minți curioase de toate vârstele.

Explorează site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre programele noastre.

Locații

  • San Diego

    North Torrey Pines Road,10550, 92037, San Diego

    Întrebări