Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

Introducere

Învață să te pregătești ca un profesionist

Proofreading Academy preda tehnici moderne de corectare pentru fiecare stil de document. Vă vom arăta cum să perfecționați documentele la locul de muncă sau chiar să le corectați.

Cursul nostru online vă pregătește pentru:

 • Editați texte de afaceri, academice și creative
 • Corectați eficient utilizarea instrumentelor disponibile în Microsoft Word
 • Preveniți greșelile atunci când lucrați cu diferite dialecte standard englezești

Corectarea cursului

Probabil ați cercetat multe cursuri diferite. Dar care dintre ele este potrivit pentru dvs.?

Oferim cursuri interactive, personalizate și prietenoase de la o mică echipă. Forța noastră este accesibilitatea noastră și grija pe care o avem cu elevii noștri. Deoarece toți tutorii noștri au început să lucreze și ca corectori independenți, știm cum se simte și vor să vă ajute să vă faceți primii pași ca corector profesional.

Dacă doriți să faceți o convorbire cu unul dintre tutori pentru a discuta cursul sau despre viață ca freelancer, suntem mereu bucuroși să vorbim cu dvs.

Iată ce oferim în cursul nostru:

 • Exerciții interactive
 • Feedback personal de la tutori
 • Învățați gratuit Skype
 • Corectarea repartizării
 • Forum utilizator
 • Un curs complet
 • Garanția de lucru pentru finalizarea cursului

Conținutul și descrierea cursului

Proofreading Academy preda tehnici moderne de corectură și editare pentru fiecare situație. Indiferent dacă sunteți un începător complet sau pur și simplu căutați să vă îmbunătățiți abilitățile de corectare, cursul nostru vă poate ajuta să vă realizați potențialul.

De la corectarea erorilor în ortografie, gramatică și punctuație la abordarea diferitelor stiluri de scriere și de referință, Academia de Recunoaștere oferă competențe pe care le puteți utiliza în viața profesională și în scrierea propriilor documente. De asemenea, acoperim modul de utilizare eficientă a Microsoft Word.

Oferind un minim de 30 de ore de formare, Academia de Proofreading încorporează teste și exerciții practice, împreună cu acces la un serviciu de îndrumare, astfel încât să putem satisface mai bine nevoile dvs. (fiecare utilizator are dreptul la un apel gratuit de 30 de minute prin Skype cu unul dintre tutori) . Cursul este conceput astfel încât să puteți învăța în propriul dvs. ritm în timpul dvs., cu modulele actuale incluzând:

1. Editare și redactare: o introducere

O prezentare generală a ceea ce implică editarea și corecția profesională.

2. Bazele Microsoft Word

Un ghid pentru utilizarea urmăririi modificărilor și a altor instrumente vitale de corecție în Microsoft Word.

3. Greșeli frecvente de scriere

Cum să identificați și să corectați erorile de ortografie comune în documente.

4. Greșelile gramaticale comune

Cum să corectați erorile gramaticale în diferite tipuri de documente.

5. Greșelile frecvente de punctuație

Cum să vă asigurați că virgulele, stopurile complete și alte semne de punctuație sunt utilizate corect.

6. Alte erori comune

Cum să corectați erorile legate de terminologia latină, abrevieri, numere de utilizare și capitalizare (printre alte aspecte).

7. Corectarea în practică: Stil

Sunt folosite elementele de bază ale editării unui document pentru a asigura stilul corect de scriere.

8. Corectarea în practică: Corectarea academică

O privire aprofundată asupra copierii documentelor academice, de la eseuri universitare la articole de jurnal și teze de doctorat.

9. Rectificarea academică: referințe și citări

O privire de ansamblu asupra sistemelor majore de referință folosite în scrierea academică și tipurile de erori pe care corecționarii le pot întâlni atunci când se referă la citări și referințe.

10. Formatarea în Microsoft Word

O privire mai atentă la modul de formatare a documentelor în Microsoft Word, precum și câteva funcții suplimentare care ușurează documentarea și editarea documentelor.

11. Evaluarea finală a evaluării corecte

O șansă de a arăta ceea ce ați învățat! Veți face două teste de corectare și un test de formatare, pentru care veți primi feedback detaliat de tutore pentru. Dacă faceți un scor de 80% sau mai mult, veți primi imediat un rol independent pentru Proofed Inc. Dacă nu, veți avea ocazia să faceți din nou testele după un apel dedicat de feedback cu unul dintre tutori.

Tot ce trebuie să faceți este să încheiați înscrierea și să vă deplasați prin fiecare modul, finalizând exercițiul de corectură la sfârșitul modulului și testele pentru a trece la următoarea (împreună cu unele exerciții și teste de la mijlocul modulului, astfel încât să vă puteți testa singur pe ceea ce ați învățat când mergeți). Există, de asemenea, un exercițiu final de îndreptare la sfârșitul cursului.

După înscriere, aveți șase luni pentru a finaliza cursul (consultați termenii și condițiile pentru mai multe informații). Odată ce ați terminat, veți fi pe deplin calificat pentru a începe să editați și să corectați documentele profesional. Vom oferi chiar și sfaturi despre cum să găsiți un loc de muncă în calitate de corector independent!

Proofreading Academy este dezvoltat de Proofed Inc., o rețea internațională respectată de experți de corectură. Ne-am atras pe experiența noastră colectivă ca corectori profesioniști și editori în crearea acestui curs și credem că oferă mai mult cursanților decât orice alt curs de redactare și editare a cursurilor de e-learning disponibile astăzi.

Dacă doriți să știți ceva despre Academia de Reciclare, nu ezitați să ne contactați.

Locații

 • New York

  Suite 30, 101 St Mark’s Pl, 10009, New York

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări