Keystone logo
The Presbyterian College - Montreal Maestrul divinității
The Presbyterian College - Montreal

Maestrul divinității

Montreal, Canada

3 Years

Engleză

La zi, Part time

CAD 710 / per credit *

Amestecat, În campus

* per 3-credit de curs pentru studenții internaționali și 395 USD pentru 3-credit curs de studenți canadieni

Introducere

Programul este oferit de:

138487_PCandMGill.jpg

Urmăriți-vă Maestrul Divinității în cadrul comunității de închinare a Colegiului Presbiterian și transformați-vă prin studii și prietenie.

Programul MDiv echipează femeile și bărbații pentru a fi lideri pastorali eficienți - pentru a-l sluji pe Hristos și biserica cu credință și competență. Acest program este oferit în colaborare cu McGill University, cea mai importantă Universitate din America de Nord. De asemenea, în colaborare cu Școala de Teologie din Montreal, o comunitate istumenică ecumenică de studiu în Quebec și Canada. M.Div nostru. programul este acreditat prin intermediul Asociației Școlilor Teologice, organismul primar de acreditare pentru educația teologică.

Instantaneu de program

  • Un program oferit printr-un parteneriat al McGill University și The Presbyterian College
  • 90-Program de credit în teologie și minister
  • Program de 3 ani bazat pe un studiu cu normă întreagă
  • Include componente rezidențiale (anii 1 și 2) și posibile componente online (anul 3)
  • Ratele de școlarizare de 710 USD pe un curs de 3 credite (studenți internaționali) și 395 USD pentru un curs de 3 credite (studenți canadieni)
  • Cerința de admitere: diploma de licență cu un CGPA 2,7

Integrare și stagii

Programul MDiv al The Presbyterian College este unic în America de Nord. Combină doi ani de studiu academic cu un an de formare profesională. Un stagiu reprezintă 40% din ultimul an al programului. Scopul nostru este formarea unor lideri ai integrității. Liderii ale căror minte, inimă și lucrare sunt toate orientate spre slujirea altora în calea lui Hristos. În anii 1 și 2 ai programului, veți studia teologia sistematică, Vechiul și Noul Testament, istoria bisericii și dimensiunile culturale ale credinței creștine. În cel de-al treilea și ultimul an vă veți concentra pe conducerea în biserică, practica predicării, misiunea congregațiilor și îngrijirea pastorală a altora.

Întâlnire interculturală

Al treilea an al programului include un tur de studiu de o săptămână în Cuba. Această călătorie vă va angaja semnificativ cu viața bisericii din Cuba, precum și cu cultura și istoria acesteia. Această experiență vă va ajuta să înțelegeți că slujirea și misiunea sunt întotdeauna modelate de limbi, culturi și istorii particulare. Programul nostru dezvoltă, de asemenea, o componentă semnificativă, orientată spre învățare și dialog cu comunitățile indigene din Canada.

Viața academică

Studierea la Colegiul Presbiterian înseamnă studierea alături de studenți la alte programe la Școala de Studii Religioase de la Universitatea McGill. Este o oportunitate dinamică și bogată de a studia alături și de a învăța din cele ale tradițiilor de credință ale altora; învățând să vă articulați credința și speranța creștină prin conversația cu ceilalți. Programul stimulează intelectual, dezvoltându-vă familiaritatea cu dimensiunile teologice, istorice, biblice și culturale ale credinței și vieții creștine. Profesorii sunt de cel mai înalt calibru, căutând cele mai bune pentru studenți atât intelectual, cât și în formarea lor pentru slujire.

138493_Presbyterian6.jpg

O comunitate de închinare și rugăciune

Studiul teologic se referă la implicarea intelectuală semnificativă. Dar creșterea în viața noastră spirituală este vitală și pentru formarea noastră pentru slujire. Alăturarea la Colegiul Presbiterian înseamnă a fi parte a unei comunități calde, care se roagă împreună, oferă laude împreună și împărtășește mesele împreună. Fii transformat și echipat prin studiu și laudă și rugăciune și sărbătoare împreună ca Trup al lui Hristos.

Durata programului și rezidența

MDiv de la The Presbyterian College este un program de 3 ani, 90 de credite. Primii doi ani ai programului sunt rezidențiali în Montreal. Ultimul an poate fi urmărit rezidențial în Montreal sau într-un format online la distanță (cu 3 sau 4 perioade rezidențiale fiecare termen, implicând călătorii înapoi la Montreal). Acest lucru înseamnă că stagiul dvs. în ultimul an al programului ar putea fi la Toronto sau Winnipeg, Halifax sau Boston sau Chicago. Componente sincrone din ultimul an, clasele online folosesc platforma de conferință Zoom, iar componentele a-sincrone sunt prin Moodle.

Credit de transfer

Dacă ai finalizat deja o parte din studiile teologice într-o universitate publică sau într-un seminar acreditat, poți transfera până la 36 de credite (12 cursuri) către programul tău de la Colegiul Presbiterian - aceste credite de transfer sunt revizuite și confirmate la momentul aplicatia ta.

Aplicație dublă

Ca program combinat al Universității McGill și al Colegiului Presbiterian, există două cereri de completat - o cerere la Colegiu (programul MDiv) și o cerere la Universitate (înregistrarea în programul BTh al instituției respective în scopurile MDiv) . Desigur, suntem disponibili pentru a vă sprijini în acest proces de solicitare și pentru a răspunde la orice întrebare.

Acreditări

Despre Școală

Întrebări