Keystone logo
The New School

The New School

The New School

Introducere

Despre noi

Descoperiți un nou tip de universitate din New York, unul în care cercetători, artiști și designeri se întâlnesc pentru a contesta convenția și a crea schimbări pozitive. Universitatea noastră profită din plin de locația sa într-unul din orașele cele mai vibrante și mai diverse din lume. Colegiile noastre includ Scoala de Design Parsons, Colegiul de Arte Liberale Eugene Lang, Colegiul de Arte Spectacolice, The New School de Cercetare Sociala, Scolile de Angajare Publica si Parsons Paris.

De la fondarea noastră în 1919, The New School a redesenat și a redefinit limitele gândirii intelectuale și creative ca un centru academic preeminent. Abordarea noastră riguroasă, multidimensională a educației dizolvă zidurile între discipline și ajută la cultivarea minților progresiste. La universitatea noastră, studenții au libertatea academică de a-și modela căile lor unice și individuale pentru o lume complexă și în schimbare rapidă.

Cu facultate de vârf și cu absolvenți de renume mondial, ne angajăm să dezvoltăm studenți care vor avea un impact asupra lumii și vor rezolva cele mai presante probleme sociale ale timpului nostru.

Mission & Vision

Viitorul The New School va fi modelat de valorile fundamentale care ne-au definit trecutul: libertatea academică, toleranța și experimentarea.

Misiune

The New School pregătește elevii să înțeleagă, să contribuie la succesul unei societăți în rapidă schimbare, să facă astfel lumea mai bună și mai dreaptă. Ne vom asigura că elevii noștri dezvoltă atât abilitățile pe care o oferă o educație sănătoasă, cât și competențele esențiale pentru succes și conducere în economia creatoare emergentă. Vom conduce, de asemenea, la generarea de cunoștințe practice și teoretice care să permită oamenilor să înțeleagă mai bine lumea noastră și să îmbunătățească condițiile pentru comunitățile locale și globale.

Viziune

Suntem și vom fi o universitate în care designul și cercetarea socială promovează abordarea studierii problemelor timpurilor noastre, precum democrația, urbanizarea, schimbările tehnologice, împuternicirea economică, durabilitatea, migrația și globalizarea. Vom fi centrul prețios intelectual și creativ pentru angajarea efectivă într-o lume care cere din ce în ce mai mult obiecte, comunicări, sisteme și organizații mai bine concepute pentru a răspunde nevoilor sociale.

Viziunea noastră se aliniază cu schimbările din economia globală, din societate și din mediul înconjurător, care animă misiunea și valorile noastre:

  • Creativitatea, inovația și dorința de a contesta statu-quo-ul vor afecta ceea ce și cum predăm și ambițiile intelectuale ale universității.
  • Angajamentul social ar trebui să orienteze experiențele academice ale studenților pentru ai ajuta să devină cetățeni critic implicați, dedicați rezolvării problemelor și contribuției la binele public.
  • The New School trebuie să îmbrățișeze aceste principii și să inoveze pentru a aborda schimbările din economia mondială, societate și mediu care necesită persoane să se confrunte cu probleme complexe, continua cariera mai fluide și flexibile Pathways , și de a crea o schimbare în colaborare.

Abordare educațională

Ne vom îndeplini misiunea prin extinderea moștenirii The New School ca universitate și comunitate netradițională, agile și receptive la schimbare, care:

  • Se concentrează asupra și se angajează în probleme critice contemporane
  • Prioritizează omenirea și cultura în proiectarea sistemelor și a mediilor pentru a îmbunătăți condiția umană, o abordare care se bazează pe gândirea de proiectare și pe artele liberale, creative și spectaculoase
  • Locuri de învățare bazate pe colaborare, bazate pe proiecte, în centrul experienței educaționale
  • Profită de avantajele locației și conectivității noastre la centrele urbane globale

Conducerea universității

Viitorul The New School va fi modelat de valorile fundamentale care ne-au definit trecutul: libertatea academică, toleranța și experimentarea. Echipa noastră de conducere aduce această misiune la viață.

Cu un angajament de a oferi servicii excelente elevilor și de a promova un mediu academic riguros, liderii universității noastre se asigură că ne adaptăm și răspundem la problemele contemporane, creăm o comunitate mai incluzivă și încurajăm creativitatea și colaborarea dintre studenți.

Locații

  • New York

    the new school, , New York

Întrebări