Keystone logo
The Mico University College

The Mico University College

The Mico University College

Introducere

MICO UNIVERSITATEA COLLEGE este înregistrată de către Consiliul Universității din Jamaica (UCJ) pentru a furniza formare a cadrelor didactice la nivel de grad absolvent. Ar trebui remarcat faptul că acest program este aprobat de către Consiliul Universității din Jamaica (UCJ).

Absolvent de grade Mico Scoala de studii postuniversitare are un mandat de a aduce contribuții dinamice ale peisajului academic prin producerea de educatori cu înaltă calificare, personalul de conducere, factorii de decizie politică și rezolvarea problemelor.

Colaborarea cu Institutul Tehnologic și de Cercetare Educațională (ITER), Scoala de studii postuniversitare caută să promoveze și să coordoneze o întreprindere de calitate care oferă absolvent, absolvent avansat și programe profesionale de studiu, desfășura activități de cercetare și să ofere servicii la dispoziția publicului, în conformitate cu nostru misiune.

În prezent, Școala oferă patru (4) Programele Absolvent:

Master of Arts în predare (MAT) Masters executiv în Management Educațional (EMEM) (unele cursuri sunt predate de către Mona Școala de Afaceri) Masterat în Educație Specială M.Sc Consiliere și Asistență Socială

Taxe de scolarizare si De școlarizare se plătește pe credit cu rate se pot modifica anual. Taxele de Universitatea obligatorii sunt adăugate de articole diverse. Studenții sunt obligați să efectueze plăți în întregime, ci un plan de plată este de obicei disponibil de la Departamentul de Conturi. Curent Taxa pe credit este $ 16,000.00 și studenții sunt de așteptat să urmeze un minim de 9 credite pe semestru.

Cerințe de intrare

  1. Trebuie să aibă cel puțin o diplomă de licență la o instituție acreditată și poate fi o: absolvent -Trained - grad de formare a cadrelor didactice sau de gradul graduate- -Pre-instruit, fără formarea cadrelor didactice 2. Transcrieri oficiale de la toate anterior, au participat Colegii și universități.
  2. Două scrisori de recomandare: una de la un administrator sau a altor persoane care pot atesta performanta si atitudinea față de muncă a reclamantei.
  3. Orice alte calificări care pot fi considerate adecvate de către Consiliul de Admitere University College.
  4. Rezultatele curent ocuparea forței de muncă.
  5. Scris o pagină de hârtie de intenție și declarație cu privire la "Ce inseamna sa fii un lider într-o organizație, în această eră."

Cererea este o parte importanta a înregistra Universității și ar trebui să fie completate cu grijă și acuratețe. Formularele de cerere incomplete poate duce la refuz.

Solicitanții trebuie să completeze cereri de admitere, inclusiv o taxă de cerere nerambursabile de JA 700.00 dolari si voi de plătit la Colegiul Universitar Mico. Formularele de cerere sunt disponibile on-line sau de la Biroul de Afaceri a Studentilor.

Data limita pentru depunerea: Contactați Graduate School of Education.

Locații

  • Kingston

    The Mico University College 1A Marescaux Road Kingston 5 , Kingston 5, Kingston

    Întrebări