Keystone logo
The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Introducere

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Master Institute face parte din Școala de Artă și Proiectare St. Joost, situată în sudul Olandei, în orașul 's-Hertogenbosch. Situat în inima Europei și a artei și designului european, institutul oferă o perspectivă largă asupra teoriei și practicii și permite un schimb internațional viu. Facilitățile noastre moderne, 24/7 și conceptul de studio deschis creează un mediu fertil în care se poate dezvolta o practică bogată, multidisciplinară.

Institutul de Master încurajează și sprijină elevii din interdisciplinare de cercetare conduse de practica Pathways . Încurajăm o învățare care transformă cadrele de referință - seturi de presupuneri și așteptări fixe - pentru a face elevii mai incluzivi, deschiși, reflectori și capabili emoțional.

Comunitatea noastră de învățare este interculturală; studenți din diferite medii aduc perspective diferite asupra pozițiilor politice și artistice. Îmbrățișăm pluralitatea. Institutul oferă un mediu viu pentru cercetare în domeniile specifice ale programelor și în grupuri de cercetare inițiate de tutori și profesori de cercetare. Autodirecția și autoorganizarea sunt esențiale. Ne-am angajat să permitem studenților să se transforme în profesioniști care sunt capabili să își modeleze practicile în mod intenționat, strategic și etic.

Seminarii web master

Alăturați-vă pentru seminariile web master despre Master of Animation și Master of Fine Art & Design. În patru sesiuni diferite, lectorii oferă o perspectivă unică asupra programelor de studiu. Aflați cum maeștrii noștri vă pot stimula practica profesională ca artist sau designer.

Marți, 23 februarie 2021

  • Maestru de animație - ora 11.00 CET
  • Master of Ecology Futures - 15.00 CET

Vineri, 26 februarie 2021

  • Maestru de arte vizuale și practică post-contemporană - ora 11.00 CET
  • Maestru de proiectare situată - ora 15:00 CET

Înscrieți-vă la seminarii web prin acest link https://fd7.formdesk.com/omnismart/Master_Webinar_Feb2021

Universitatea de Științe Aplicate Avans

Master Institute of Visual Cultures (MIVC) și Școala St. Joost of Fine Art & Design fac parte din Universitatea de Științe Aplicate Avans. Toate programele de Master ale MIVC sunt găzduite într-o singură locație de campus, aproape de inima orașului 's-Hertogenbosch.

Locații

  • 's Hertogenbosch

    Parallelweg 21-23, 5223AL, 's Hertogenbosch

Întrebări