Keystone logo
The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

Introducere

Vrem să-i instruim pe studenții noștri să fie osteopati sigure, competenți și independenți. Prin urmare, oferim cursuri moderne care îndeplinesc cele mai înalte standarde academice posibile. Ne-am bucurat de o bună fundație științifică (Practica bazată pe dovezi - EBP). Studenții noștri sunt așteptați să acționeze întotdeauna pe baza unei cunoașteri științifice ample.

Calitate. Inovaţie. Apreciere. Respect. Asta este ceea ce suntem la standul IAO®.

 • Calitate : Căutăm continuu moduri de a face cursurile noastre chiar mai bune. Studenții de astăzi joacă un rol important în acest sens: este parțial prin feedbackul lor că putem îmbunătăți calitatea serviciilor noastre.
 • Inovație : IAO® ține pasul cu cele mai recente evoluții (Practica bazată pe dovezi). De ani de zile am implementat "învățarea mixtă" în curriculum-ul nostru. Aceasta înseamnă că metoda noastră de predare constă într-o combinație de instrucțiuni clasice și învățare electronică. În plus, vom continua să căutăm modalități de a face modelul de practici bazate pe evidență și mai vizibil în cursurile noastre.
 • Apreciere : multă apreciere pentru disciplina osteopatiei, dar și pentru eforturile personalului, profesorilor și studenților noștri.
 • Respect : Nu numai respect pentru studenții noștri, profesorii noștri, asistenții și personalul nostru, dar și pentru pacienți. Relația dintre osteopat și pacientul său se bazează pe respect reciproc.

Osteopatică

IAO® continuă să contribuie la creșterea naturii academice a profesiei osteopatice și la recunoașterea profesiei de osteopatie în toate țările în care organizăm cursuri de formare. Colaborarea cu profesiile medicale existente este vitală în acest sens.

Scopul social

În plus față de cursurile noastre de osteopatie, încercăm și să îndeplinim un scop social. În clinicile noastre din Gent și din Anvers (Belgia), oferim tuturor posibilitatea de a beneficia de beneficiile tratamentului osteopatic. În clinici, pacienții pot fi tratați gratuit de studenții noștri din ultimul an, desigur întotdeauna sub supravegherea unui osteopat calificat.

Locații

 • Ghent

  Kleindokkaai 3-5 , B-9000, Ghent

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări