Keystone logo
The Interior Design School

The Interior Design School

The Interior Design School

Introducere

Indiferent dacă doriți să urmăriți o carieră în design interior sau pur și simplu doriți să reproiectați o cameră în propria dvs. casă, principiile directoare rămân aceleași. The Interior Design School , înființată în 1991 de Iris Dunbar, desfășoară un program evolutiv și receptiv de formare profesională bazată pe studio pentru persoanele care doresc să exploreze prin practici creative. Etosul școlii este acela de a educa elevii în designul contemporan al interiorului contemporan și de a menține legături strânse în cadrul industriei și de a oferi un raport ridicat de personal-student .

Filozofie

Filozofia didactică la The Interior Design School emulează un studio de design practicant și cuprinde toate competențele, subiectele necesare pentru practica profesională. Inclusiv mână liberă la desene de construcție, iluminat pentru textile și toate aspectele legate de practica de design interior. În fiecare an conținutul cursului este revizuit pentru a se asigura că rezultatul este în conformitate cu standardele din industrie. Procesul de predare se bazează pe un program de lucrări individuale și toate proiectele dvs. sunt prezentate și evaluate de practicanții designerilor de interior.

Studioul

Studioul reprezintă o practică de design funcțională care vă permite să lucrați într-un mediu relevant și profesional. Spațiul este proiectat cu stații individuale care beneficiază de o mulțime de lumină naturală pentru a crea un studio inspirat . Biblioteca și sălile de curs sunt dotate cu cărți de referință, mostre, cataloage și reviste actuale. Elevii sunt învățați folosind o combinație de schițe, desene și computere Apple MacBook Pro și software adecvat.

Locație

The Interior Design School este situată în nord-vestul Londrei, în districtul de design Queens Park, în cadrul unei comunități de afaceri locale înfloritoare, incluzând cafenele, delisuri și magazine independente din Salusbury Road. Zona este bine deservită de transportul public, în Zona 2 de pe linia Bakerloo și cu legături bune cu trenurile de pe uscat, autobuze locale și este în afara zonei de congestie.

Locații

  • London

    Lonsdale Road,22, NW6 6RD, London

Programe

Întrebări