Keystone logo
The Institute Of World Politics (IWP)

The Institute Of World Politics (IWP)

The Institute Of World Politics (IWP)

Introducere

Bine ați venit la The Institute Of World Politics (IWP) , o școală absolventă independentă fondată pentru a satisface o nevoie națională majoră: să ofere educație profesională în statecraft, securitate națională, informații și afaceri internaționale pe care nicio altă școală nu le oferă și pe care puțini oameni o dobândesc decât prin o întreagă carieră de experiență la locul de muncă.

Institutul de Politică Mondială este singura școală al cărei curriculum acoperă toate artele statecraft - instrumentele puterii naționale. Institutul oferă un program de doctorat, cinci grade de masterat în programul de masterat, 18 certificate de studii postuniversitare și un program de formare continuă.

Astăzi, America și alte națiuni dedicate păstrării civilizației decente se confruntă cu grave amenințări la adresa păcii, securității, libertății, drepturilor omului și prosperității. Abordarea acestor amenințări necesită o conducere extraordinară, care să cunoască realitățile internaționale și să fie capabilă să navigheze într-un mediu strategic global periculos.

Locații

  • Washington

    16th Street Northwest,1521, 20036, Washington

    Întrebări