Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

Introducere

În cadrul Departamentului de Engleză și Comunicare, misiunea noastră principală este să furnizăm studii aplicate în limba engleză pentru profesii și ne propunem să fim recunoscuți la nivel internațional ca furnizor de top de studii universitare și postuniversitare axate pe comunicarea profesională. Studiile aplicate în limba engleză includ nu numai dobândirea unui nivel foarte înalt de abilități de limbă engleză necesare pentru a reuși profesional, ci și o înțelegere aprofundată și critică a limbii engleze și o conștientizare dezvoltată a comunicării engleze în contexte profesionale multiculturale.

Există o nevoie clară în Hong Kong pentru absolvenți cu cunoștințe foarte dezvoltate de limbă și comunicare, împreună cu abilități de gândire critică, care sunt capabili să contribuie la o serie de contexte profesionale și de afaceri. Indiferent dacă la nivel universitar sau postuniversitar, Departamentul de Engleză și Comunicare este unul dintre furnizorii cheie din Hong Kong de absolvenți cu tipurile de comunicare în limba engleză și abilități și cunoștințe lingvistice atât de apreciate de profesii.

Programele noastre au caracteristici inovatoare care le fac foarte populare cu studenții, părinții lor și eventualii angajatori ai studenților și îi ajută pe studenții noștri să dezvolte abilitățile și atributele atotcuprinzătoare oferite de PolyU și de societatea în ansamblu.

Locații

  • Hong Kong

    Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon, , Hong Kong

    Întrebări