Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem Master în Arheologie și Orientul Apropiat Antic
The Hebrew University of Jerusalem

Master în Arheologie și Orientul Apropiat Antic

Jerusalem, Israel

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 10.550 / per year

În campus

Introducere

Îndrăznește să descoperi - HUJI Digital Open Day

Alăturați-vă Zilei noastre porți deschise digitale pentru programe internaționale de studii și descoperiți cum combinăm excelența cu o viață studențească bogată.

Înregistrează-te aici >> href="https://tinyurl.com/436h9jkz

Institutul de Arheologie și Școala Rothberg de la The Hebrew University of Jerusalem invită studenți din întreaga lume să studieze istoria și cultura Țării Bibliei, în epoca bronzului și a fierului, prin arheologie, text și limbi străvechi. Programul bogat încorporează atât studii în clasă, cât și pe teren, deoarece studenții sunt obligați să participe la săpături majore și sondaje efectuate de cercetători de top ai Institutului (de exemplu, Tel Hazor, Tel Qedesh și Tel Abel Beth Maacah), precum și în multiple excursii la siturile arheologice din Ierusalim și din întreaga țară. Un aspect special al programului va presupune experiență practică în multe aspecte ale culturii materiale, atât teoretice, cât și practice, utilizând facilitățile de ultimă oră ale Institutului de Arheologie, inclusiv Sala de Colecție, Laboratorul Arheologic Computerizat (scanare 3D), și Laboratorul pentru materiale arheologice și tehnologii antice.

Propunere de valoare unică - De ce noi?

Programul va fi predat de membri renumiți ai facultăților de renume ale Universității Ebraice și, pe lângă programul academic de nivel înalt, va oferi o oportunitate unică de a se angaja în studii practice, atât în domeniu, cât și în facilitățile de vârf ale Institute, inclusiv o cameră de colecție unică, care include o colecție enormă de studii de ceramică și alte descoperiri. Locația din Ierusalim oferă o oportunitate unică de a accesa cu ușurință situri arheologice importante, muzee și alte facilități de renume mondial pe care acest oraș istoric fascinant le poate oferi.

Programul oferă

  • Tururi de studiu (situri arheologice și muzee)
  • Săpături și sondaje
  • Colecții de studiu
  • Laboratoare analitice
  • stagii
  • Biblioteca specializată

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări