Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Introducere

Bine ați venit la Universitatea Ebraică

Universitatea Ebraică din Ierusalim, înființată în 1918 și deschisă oficial în 1925, este cea mai mare universitate din Israel și este o instituție de cercetare de vârf. Universitatea Ebraică este clasată pe plan internațional printre cele 100 de universități de top din lume și printre primele universități israeliene. Recunoașterea pe care a dobândit-o Universitatea Ebraică confirmă reputația de excelență și rolul său de lider în comunitatea științifică. Acesta subliniază excelența și oferă o gamă largă de oportunități de studiu în științe umaniste, științe sociale, științe exacte și medicină. Universitatea încurajează activitățile multidisciplinare în Israel și în străinătate și servește ca o punte între cercetarea academică și aplicațiile sale sociale și industriale. Universitatea Ebraică a stabilit ca scopuri formarea conducerii publice, științifice, educaționale și profesionale; conservarea și cercetarea tradițiilor evreiești, culturale, spirituale și intelectuale; și extinderea limitelor cunoașterii în beneficiul întregii omeniri./>

l

l
l

FAPTE:

1918 6 campusuri 7 facultăți 14 școli 23000 elevi 1.000 de membri ai facultății superioare Mai mult de 7.000 de brevete înregistrate 8 câștigători ai Premiului Nobel 1 câmpuri Câștigător de medalii în matematică Printre fondatorii săi: Albert Einstein, Martin Buber, Chaim Nahman Bialik, Chaim Weizmann Excellence Universitatea Ebraică se străduiește să exceleze, un element integru al vieții academice. Cercetătorii săi remarcabili au realizat progrese impresionante într-o varietate de discipline și se numără printre primii câștigători ai granturilor competitive acordate de Consiliul European pentru Cercetare tinerilor cercetători. O treime din toate granturile de cercetare competitive acordate în Israel sunt câștigate de cercetătorii Universității Ebraice. Academicienii universitari publică frecvent în reviste științifice de prestigiu, iar cercetările lor au obținut premii restante în Israel și în întreaga lume, printre care și Premiul Nobel, Medalia Fields și Premiul Israel. Majoritatea deținătorilor de doctoranzi din Israel și-au obținut diplomele la Universitatea Ebraică, iar absolvenții noștri ocupă poziții cheie în mediul academic, în serviciul public și în sectorul de afaceri.

Viața în campus

s

În Ierusalim, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, universitatea menține trei campusuri: campusul Muntele Scopus pentru științele umaniste și sociale; campusul Edmond J. Safra pentru științele exacte; și campusul Ein Karem pentru științele medicale. Alte sale campusuri sunt facultatea Rehovot pentru agricultură, hrana, medicina veterinară și științele mediului; spitalul veterinar din Beit Dagan; și Institutul Interuniversitar de Științe Marine din Eilat. Universitatea dispune de trei facilități sportive care sunt printre cele mai avansate din țară, 11 biblioteci, 5 centre de calculatoare, 6.000 paturi de dormit și zeci de grupuri de studenți care se concentrează pe politică, societate, mediu și multe altele.

Implicarea internațională

73413_48379_LawFaculty-157_2.jpg

Universitatea Ebraică este clasată pe plan internațional printre cele 100 de universități de top din lume. Organismul său student numără 23.000 de studenți din Israel și 65 de alte țări. Este implicată activ în cooperarea internațională pentru cercetare și predare. A semnat 150 de acorduri pentru proiecte comune cu alte universități și 25 de acorduri pentru schimburi de studenți cu 14 țări. Membrii facultății includ tineri cercetători care s-au întors în Israel din studii avansate la instituții de conducere din învățământul superior din întreaga lume. Universitatea Ebraică a fost lider în aducerea schimbărilor în comunitatea mondială în agricultură, calitatea mediului și sănătatea publică. Elevii din țările în curs de dezvoltare au efectuat studii avansate la Universitatea Ebraică și s-au întors în țările lor de origine pentru a aplica cunoștințele dobândite și pentru a îmbunătăți nivelul serviciilor oferite compatrioților lor. Școala Internațională Rothberg din cadrul Universității oferă programe pentru studenții străini. Printre absolvenții ei se numără actrița Natalie Portman, jurnalistul Thomas Friedman și foștii ambasadori americani în Israel, Martin Indyk și Daniel Kurtzer.

Brevete și inovații Compania Yissum Research Development din cadrul Universității Ebraice este pe locul 15 în lume în numărul de brevete înregistrate. Yissum este responsabil pentru comercializarea tehnologiei și a cunoștințelor științifice generate de cercetătorii și studenții Universității Ebraice. Până în prezent a înregistrat peste 7 000 de brevete pentru 2023 de invenții, peste 600 dintre aceste brevete au fost comercializate, iar produsele fabricate pe baza brevetelor sunt vândute la peste 2 miliarde de dolari pe an. Portofoliul Yissum are 72 de companii înființate pe fundalul invențiilor dezvoltate de cercetătorii de la Universitatea Hebrew. Dezvoltările deosebit de importante includ medicamentele Exelon utilizate pentru tratarea pacienților cu Alzheimer și Doxil pentru utilizare în cancerul ovarian; o varietate de roșii de cireș cu o durată de depozitare deosebit de lungă și excelentă; și Mobileye, o avertizare de tip "computer-vision" de avertizare a vehiculului și sistem de siguranță al șoferului. Toate fotografiile de Daniel Hanoch.

Locații

  • Jerusalem

    The Hebrew University of Jerusalem , , Jerusalem

Întrebări