Keystone logo
The Hague Pathway College

The Hague Pathway College

The Hague Pathway College

Introducere

Prezentarea Colegiului Haga Pathway

Situat chiar pe Universitatea de Stiinte Aplicate de la Haga (THUAS) campus, Haga Pathway Colegiul oferă academice Pathways în parteneriat cu THUAS, care conduc la nivel global grade universitare de licență recunoscute.

Beneficiile Colegiului Haga Pathway :

 • Îmbunătățiți-vă abilitățile de limba engleză și academică (cele mai multe programe sunt predate în limba engleză)
 • Ajustați-vă viața în Olanda cu sprijinul studentului personalizat
 • Faceți prieteni cu studenți din întreaga lume

THUAS Programe de licență:

Programele Colegiului Haga Pathway (THPC) conduc la programele de diplomă ale THUAS.

 1. Anul Internațional de Management al Fundației și Științe Sociale conduce la:
  1. Afaceri internationale
  2. Managementul și controlul financiar internațional
  3. Studii europene
  4. Managementul comunicării internaționale
  5. Managementul Internațional al Sportului
 2. Anul Fundației Internaționale de Tehnologie și Design conduce la:
  1. Proiectare industrială
  2. Experiența utilizatorilor
  3. Procesul și Tehnologia Alimentară

Pathway ta către Universitatea de Științe Aplicate din Haga (THUAS)

student

 • Liceu
 • Etapa 1 a Fundației Internaționale
 • Etapa 2 Gradul I de primă generație
 • Etapa a 3-a Anul II
 • Etapa 4 Gradul final de ani

De ce studiază la Universitatea de Științe Aplicate de la Haga (THUAS)?

Hai sa schimbam. Tu. Ne. Lumea. Acesta este mesajul nostru la Universitatea de Științe Aplicate din Haga (THUAS).

Dorim să-i împuternicim pe studenții noștri să schimbe și să îmbunătățească lumea în care trăiesc, dar acest lucru se poate întâmpla numai dacă lucrăm împreună - dacă evoluăm și schimbăm. Trebuie să aplicăm în mod constant noi perspective și soluții pentru a rezolva provocările actuale și viitoare. Vom găsi răspunsurile mai repede dacă suntem pregătiți să împărtășim și să aplicăm reciproc cunoștințele, abilitățile și metodele celorlalți.

Învățământul superior din Olanda

Sistemul de învățământ olandez este una dintre cele mai inovatoare și mai avansate gânduri din lume. Se bazează pe învățarea condusă de studenți, dezbaterea analitică și experiența practică. Învățământul superior olandez are o reputație internațională pentru calitatea sa ridicată, menținută printr-un sistem național riguros de asigurare a calității.

Hands-on, Open Minded Education

Pentru că suntem o universitate olandeză de științe aplicate, veți experimenta un mediu de învățare practic, deschis, minte și interactiv. Folosim o abordare de rezolvare a problemelor, la fel ca lumea profesională reală, cu exerciții care îngrijește abilitățile de conducere personale, precum jocurile, dezbaterile și munca în grup.

O comunitate adevărată internațională

Universitatea de Științe Aplicate din Haga este o organizație minieră a Națiunilor Unite cu 26.000 de studenți din aproape 150 de țări diferite din campus. Atitudinea noastră globală și inovatoare se reflectă în curriculum-ul nostru și în cele patru teme centrale: Economia următoare, Calitatea vieții: oameni și tehnologie, bună guvernare pentru o lume sigură și învățare conectată. De asemenea, colaborăm îndeaproape cu peste 300 de parteneri de schimb valutar din peste 50 de țări, din Brazilia și China în Australia, SUA și din mai multe țări europene.

Cod de conduită

Universitatea de Științe Aplicate din Haga este semnatarul "Codului de conduită privind studenții internaționali în învățământul superior olandez". De asemenea, Colegiul de Pathway din Haga garantează calitatea programelor noastre, procedurile de recrutare, selecție și consiliere de-a lungul liniilor directoare descrise în această politică.

Lansați-vă cariera globală

Deși este o țară mică, Olanda are o mare prezență internațională. Unele dintre cele mai mari companii multinaționale din lume, printre care Philips, Heineken, KLM, Shell, ING Bank și Unilever, sunt olandezi. Ca Orașul Internațional al Păcii, Justiției și Securității, Haga izbucnește în instituțiile juridice internaționale. Orasul se mândrește cu aproximativ 131 de instituții internaționale și 80 de organizații de justiție, iar împreună cu New York, Geneva și Viena este unul dintre orașele Națiunilor Unite.

Reglementările olandeze privind vizele oferă viza de lucru pentru studenții post-studenți.

Locații

 • The Hague

  Johanna Westerdijkplein 75, 2521, , The Hague

  Programe

   Întrebări