Keystone logo
The Graduate Institute

The Graduate Institute

The Graduate Institute

Introducere

Institutul de Licențiat este o școală postuniversitară acreditată de stat, dedicată promovării unei viziuni integrative și holistice asupra lumii prin studiul Sănătății, Wellness, Educație și Transformarea personală și profesională.

Misiunea noastră

Misiunea Institutului Universitar, ca instituție independentă a învățământului superior, este de a oferi o educație transformatoare bazată pe o perspectivă integrată și holistică și care să fie concepută special pentru a permite studenților să-și atingă întregul potențial atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală.

Viziunea noastra

Bursele academice și educația bazate pe o perspectivă integrată și holistică asupra lumii vor spori o înțelegere largă a problemelor umane complexe, vor stimula conștientizarea și bunăstarea individuală și colectivă și vor contribui la îmbunătățirea, durabilitatea și regenerarea comunității și a societății.

Învățarea în comunitate

Institutul Universitar valorizează puterea comunității. Credem că învățăm mai eficient în grupuri decât noi. Din acest motiv, desfășuram toate programele noastre în cohorte - grupuri de elevi adulți care stabilesc un mediu de învățare colaborativ. Modelul de cohortă favorizează dialogul și schimbul de idei vibrante, ajutând fiecare cursant să creeze sens la nivel personal, rămânând în același timp conectat la grupul lor mai larg. Acest lucru face procesul de învățare dinamic, relevant și umanizat.

Cohorturile creează, de asemenea, continuitate în programele de masterat și de certificare. Prin completarea unui program de studii de ansamblu cu un grup de studenți adulți, elevii sunt capabili să prospere și să crească în siguranță, încredere și camaraderie comunității lor. În cohorta, fiecare voce este respectată și fiecare student contribuie la creșterea și descoperirea individuală și colectivă.

O lume de sprijin

La TGI, învățarea nu se termină în cei patru pereți ai sălii de clasă. Facultatea și administrația noastră sunt întotdeauna disponibile pentru a ghida și sprijini studenții în timpul studiilor. De asemenea, oferim următoarele resurse pentru a ne asigura că ceea ce elevii învață la TGI le va servi în eforturile lor personale și profesionale:

  • Hand-on mentorat și stagii, care oferă oportunități de formare valoroase, precum și posibile plasări de carieră la finalizarea programului
  • Posibilitatea de a proiecta și de a realiza un proiect culminant, care ajută la lansarea studenților în următoarea etapă a vieții profesionale post-absolvire
  • Feedback-ul și expertiza continuă a cadrelor didactice și a coordonatorilor de programe care pot ajuta elevii cu stagii de practică și mentorat și dezvoltarea Proiectului Culminant
  • Apartenența la Asociația noastră Alumni înfloritoare la finalizarea programului, care include accesul la Directorul Alumni, întâlniri anuale de absolvenți și alte resurse educaționale puse la dispoziție în special pentru absolvenții TGI

Locații

  • Bethany

    171 Amity Rd, Bethany, CT, 06524, Bethany

    Întrebări