Keystone logo
© GCAS College Dublin Ltd
The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

Introducere

The Global Centre for Advanced Studies (GCAS College) este un colegiu care oferă diplome de înaltă calitate, fără datorii, acreditate de UE, la nivel de licență și studii superioare, în filozofie, psihanaliza, teologie și științe sociale. Cu savanți premiați și de frunte în cadrul facultății lor, deținute de membri ai facultății și a absolvenților, GCAS este o comunitate unică de cercetători care creează o economie de partajare a cunoștințelor.

Filosofia GCAS

GCAS oferă un nou model viitorilor cercetători și studenți pentru a fi liberi să învețe și să exploreze cunoștințele fără datorii.

Libertatea academică este compromisă de datoria studenților. Așa că am creat un spațiu pentru a cultiva și încuraja gândirea critică și reflecția fără presiuni economice. Suntem deținute în comun de absolvenți și profesori, astfel încât libertatea de a gândi este în mod inerent colaborativă și globală.

Cercetare la GCAS

Misiunea GCAS este o educație de înaltă calitate, fără datorii, care oferă resurse pentru forme creative și noi de cercetare care nu sunt posibile într-un cadru universitar tradițional. Credem că educația este în mod inerent o experiență intersubiectivă care necesită împărtășirea deschisă a ideilor și propunerea și stabilirea unor linii de gândire și acțiuni noi și îndrăznețe în moduri științifice riguroase. Astfel, ceea ce este esențial pentru comunitatea noastră academică este respectarea colegilor cercetători cu linii de gândire, performanță și acțiune diferite și uneori provocatoare. Inima a ceea ce facem este să stabilim și să menținem un mediu deschis, incluziv și provocator în care cineva poate dezvolta idei și cerceta, în mod critic, ceea ce consideră că este important pentru lume.

GCAS oferă o alternativă la mediul academic tradițional, oferind sprijin care le permite cercetătorilor să facă cercetări științifice și interdisciplinare serioase în comparație cu modelul tradițional de învățământ superior, care se bazează pe datoria studenților, profitul și cercetarea care de prea multe ori nu reușește să abordeze cele mai deranjante. probleme cu care se confruntă supraviețuirea planetei noastre și, în continuare, adevărata înflorire umană. GCAS consideră că un cercetător/student are o responsabilitate față de binele public printr-o cercetare academică riguroasă. MA și doctorat. programele oferă studenților posibilitatea de a efectua cercetări științifice serioase și susținute în parteneriat cu facultatea și comunitatea academică.

Misiunea noastră

„Pentru a oferi oportunități de educație și cercetare de cea mai înaltă calitate din lume, fără datorii.”

Misiunea noastră este globală și de durată. Capacitatea și capacitatea suficiente pentru a deveni un lider în educația globală necesită curaj și un impuls consecvent pentru inovare. Aceste inovații provin din expertiza și devotamentul tuturor profesorilor, personalului, cercetătorilor și studenților GCAS. Profesorii noștri sunt dedicați practicilor de predare axate pe modalități teoretice și practice de a maximiza abilitățile și darurile studenților pentru a îmbunătăți lumea noastră. Comunitatea GCAS se bazează pe corpul nostru studentesc divers pentru a continua să ofere oportunități pentru această educație bine fundamentată, fără datorii și responsabilă.

Valorile noastre

„Apreciem mai presus de orice libertate. Libertatea de a crea, explora și inova noi concepte, idei și practici în cadrul comunității noastre.”

Viziunea GCAS rămâne consecventă. Ea surprinde direcția noastră strategică, angajamentul față de excelență și extinderea și accesul la nivel global. Viziunea noastră stabilește calea pentru o sinergie sporită cu savanți renumiți și cu cele mai strălucite minți și ambiții ale tinerei generații. De asemenea, implică faptul că ne putem adapta și ne vom adapta la fluxurile în schimbare ale tehnologiei, profitând de oportunitatea de a crește sala de clasă dincolo de facultatea tradițională din cărămidă și mortar, într-un mediu virtual, live și interactiv.

Viziunea noastra

„Pentru a deveni un colegiu lider mondial, oferind educație de cea mai înaltă calitate fără datorii tuturor studenților calificați din întreaga lume.”

Viziunea GCAS rămâne consecventă. Acesta surprinde direcția noastră strategică, angajamentul față de excelență, justiție, adevăr și extindere globală. Viziunea noastră stabilește calea pentru o sinergie sporită cu savanți renumiți și cu cele mai strălucite minți ale tinerei generații. De asemenea, implică faptul că ne putem adapta și ne vom adapta la fluxurile în schimbare ale tehnologiei, profitând de oportunitatea de a crește sala de clasă dincolo de facultatea tradițională din cărămidă și mortar, într-un mediu virtual, live și interactiv.

Locații

  • Dublin

    38/39 Fitzwilliam Square, Dublin 2 Do Ireland, 2 NX53, Dublin

    Întrebări