Keystone logo
The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

Introducere

Istoria noastra

Începând cu 1904, GW a oferit cursuri în domeniul educației. Cu mai puțin de o duzină de facultăți la început, divizia de învățământ a devenit Colegiul Profesorilor în 1909, iar în cele din urmă Școala de Învățământ în 1928, cu departamente de educație, psihologie educațională și economie de casă. În 1933, Școala de Învățământ a început să ofere programe de doctorat.

După cel de-al Doilea Război Mondial, mulți ofițeri militari care s-au întors și s-au retras, dintre care unii au fost deja pregătiți în matematică și știință, au participat la GW pentru a obține diplome în educație, oferindu-le acces la a doua carieră. Mulți dintre acești absolvenți s-au ridicat rapid pentru a deveni directorii și superintendenții generației de baby-boomers, oferind astfel o rețea gata pregătită pentru plasarea generațiilor ulterioare de cursanți ai GW.

La sfârșitul anilor '60, școala a căutat și a primit finanțări guvernamentale pentru noul său program de educație specială, iar ulterior a ajuns în comunitate prin instruirea consilierilor, precum și a profesorilor. În 1977 numele a fost din nou schimbat în Școala de educație și dezvoltare umană.

În 1994, școala a devenit Școala Absolventă de Educație și Dezvoltare Umană (GSEHD) când a trecut la o misiune mai concentrată pe educația absolvită. Astăzi, programele GSEHD sunt organizate în cinci departamente: consiliere și dezvoltare umană, curriculum și pedagogie, leadership educațional, învățare umană și organizațională și studii speciale pentru educație și dizabilitate. Aceste departamente asigură programe de master, specialist în educație, doctorat și certificat de absolvire.

The United States Capitol Rotunda

Conducerea noastră

Michael Feuer este decan al Școlii absolvite de educație și dezvoltare umană și profesor de politici educaționale la Universitatea George Washington și președinte imediat al Academiei Naționale de Educație. În toamna anului 2014, președintele Obama l-a numit pe decanul Feuer membru al consiliului de administrație al Consiliului Național pentru Științele Educației.

Înainte de a se alătura GW, în ultimii 17 ani, Dean Feuer a deținut funcții la Consiliul Național de Cercetări al Academiilor Naționale, cel mai recent ca director executiv al Diviziei de Științe Comportamentale și Sociale și Educației. De asemenea, a servit ca analist senior și director de proiect la Biroul de Evaluare Tehnologică al Congresului SUA.

Feuer a obținut titlul de licență (cum laude) în literatura engleză de la Queens College New York, un master în management public de la Wharton School și un doctorat. în analiza politicilor publice de la Universitatea din Pennsylvania. A studiat la Universitatea ebraică din Ierusalim, iar Sorbona a fost la facultatea școlii de afaceri de la Universitatea Drexel din 1981-1986 și a predat cursuri de politică și cercetare în educație la Penn și Georgetown.

Feuer consultă în mod regulat instituțiile de învățământ și guvernul din SUA, Israel, Europa și Orientul Mijlociu. A publicat în reviste de educație, economie și politici și a avut recenzii, eseuri și poezii în ziare și reviste din Washington, Philadelphia, Los Angeles și New York. Este, de asemenea, gazda podcast-ului EdFix. Feuer este un coleg al Asociației Americane pentru Avansarea Științei și al Asociației Americane de Cercetare Educațională.

"Educația este cea mai importantă investiție a societății. Datorită capacității și calibrului remarcabil al facultății, studenților și personalului nostru, suntem pregătiți să facem față noilor provocări, folosind principii de inovație și colaborare ca motoare puternice ale schimbării."

138055_pexels-photo-2422294.jpeg

Valori GW

Ce face din GW un loc unic de lucru? Valorile noastre și cultura pe care o creează. Aceste valori sunt împărtășite de studenții noștri, facultatea și personalul nostru. Ele servesc ca forță de ghidare, modelându-ne viața de zi cu zi în campus și contribuind la asigurarea faptului că luăm cele mai bune decizii pentru comunitatea noastră universitară.

Integritate

Suntem sinceri și corecți în cuvintele și acțiunile noastre.

Colaborare

Obținem mai multe prin implicarea altora în procesele partajate și luarea deciziilor.

Respect

Apreciem oamenii ca indivizi și îi tratăm cu corectitudine, compasiune și grijă.

Excelenta

Obținem distincție prin cunoaștere și inovație.

sinceritate

Suntem accesibili, receptivi și împărtășim informații liber.

Diversitate

Apreciem și includem oameni din diferite culturi, medii și perspective în urmărirea obiectivelor noastre comune.

Curaj

Încurajăm asumarea riscurilor, învățarea din eșec și perseverența în căutarea noastră de excelență.

Informatii generale

  • Campusurile noastre sunt cuprinse în DC, Virginia și Maryland, precum și locații din Asia.
  • Oferim 15 programe complet online.
  • Parteneriatele cu 11 raioane școlare locale oferă studenților noștri experiență de clasă valoroasă.
  • Programele noastre de pregătire a profesorilor sunt recunoscute de NCATE și aprobate de stat.
  • Locația noastră în capitala țării permite studenților să dobândească experiență în lumea reală în cadrul guvernului, fundațiilor, muzeelor, școlilor publice, institutelor de învățământ superior, asociațiilor profesionale și ONG-urilor internaționale.

Locații

  • Washington

    G Street Northwest,2136, 20052, Washington

    Întrebări