Keystone logo
The Florence Academy Of Art (all campuses)

The Florence Academy Of Art (all campuses)

The Florence Academy Of Art (all campuses)

Introducere

Academia de Artă din Florența este un centru mic și dinamic dedicat instruirii tinerilor artiști prin combinația observației intense cu abilitățile meșteșugărești avansate. Curriculumul derivă din tradiția clasic-realistă înrădăcinată în secolul al XIX-lea (exemplificată în special de Academiile Franceze în predarea unor maeștri pictori precum Gérôme, Bonnat și Carlos Duran), dar abordează și poziția creativă și profesională a artistului într-un mediul contemporan.

Opinia acestei Academii este că, de-a lungul secolului al XX-lea, mișcările proeminente ale artei au atras constant atenția (și predarea) departe de observarea atentă a lumii materiale și dobândirea unor abilități tehnice puternice, într-o poziție în care gândirea artistică coezivă este inexorabil fragmentată. prin îndemnul spre o mai mare exprimare individuală.

Prin urmare, Academia oferă studenților posibilitatea de a explora aspecte distincte ale subiectului ales prin dezvoltarea unor puteri considerabile de desenare, studierea directă a operelor vechilor maeștri și o înțelegere profundă și practică a materialelor și metodelor artistului. . Prin acest mijloc, și prin identificarea rezultată a obiectivelor artistice clare, elevii dobândesc încredere în sine creativă, înțelegere vizuală și puteri de descriere subtile și precise.

Studiul la Academie se concentrează asupra importanței desenului (în special desenului din figura umană) ca mijloc de dobândire a abilităților în pictură sau sculptură. Prin observație intensă, elevii dobândesc o alfabetizare vizuală care le permite să interpreteze valorile umaniste în munca lor și, în cele din urmă, caută să creeze o operă de relevanță universală.

Locații

  • Florence

    Via Aretina,293, 50136, Florence

    Întrebări