Keystone logo
The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Introducere

142771_ewaa.jpg

Îmbinarea științei și esteticii

În Estetica Bio-Regenerativă, accentul va fi pus pe modul în care Știința BioRegenerativă poate restabili starea naturală a sistemului integumentar (piele) și fiziopatologia corespunzătoare, farmacologia estetică a regenerarii bio, gestionarea durerii, dermatologia estetică și multe altele. Programul este, de asemenea, conceput pentru a oferi abilitățile necesare de gestionare a afacerilor și antreprenoriat necesare pentru ca esteticienii să poată opera cu succes afacerile lor și chiar să progreseze spre francizare.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Care este golul industrial pe care EWAA îl umple?

  • Lipsa gravă a unui organism academic profesionist care ar putea servi creșterea practicienilor științifici regeneratori.
  • Golul crucial constă în sfera educației profesionale continue pentru dezvoltarea științei regenerative, dincolo de percepția convențională a științei.
  • Faptul inevitabil că știința regenerativă practica crește într-un ritm lăudabil lăudabil lăsând un abis de necunoscut, neanalizat și o multitudine de cunoștințe nerecunoscute.
  • Inquisiția în creștere în jurul științei regenerative care, în mod ironic, nu are un campus singular care ar trebui să ofere informațiile și feedback-ul științific necesar atât lucrărilor anterioare cât și post-livrare ale învățătorilor și practicienilor avizi care cresc constant în ritm la nivel mondial.

Viziunea

A fi recunoscut ca o instituție de prim rang, care va fi o referință și un standard mondial care elaborează, analizează, evaluează, inovează prin cercetare și măsuri andragogice - Științele științei bio-regenerative în frumusețe și estetică.

În mod intenționat, științele bio-regenerative vor fi direcționate de către această instituție către o natură extinsă, în care dezvoltarea soluțiilor și științele soluțiilor sunt studiate pentru rezultate clar definite. Această instituție este, de asemenea, instituția dorită pentru colaborări cu industria și alte instituții care sunt științe regenerative centrate sau care cred în capacitatea soluției în acest domeniu al științei.

Când călătoriți cu noi, veți urca în stăpânirea modului în care ați executa activitatea de funcționare a clienților, veți formula soluția pe baza soluțiilor de precizie pentru obiectivele lor estetice și veți deveni cu siguranță liderul în această industrie cu o calificare de care veți fi mândru avea. În afară de aceasta, veți fi încorporat și în grupul internațional în continuă creștere European Wellness (EW), în care contribuția științifică internațională este din ce în ce mai dinamică și vă va aduce beneficii imense favorabile în calitate de estetician bio-renegerativ practicant.

Locații

  • Lugano

    Lugano, Elveţia

    Întrebări