Keystone logo
© Eva Dang
The College of Central London

The College of Central London

The College of Central London

Introducere

Bine ați venit la The College of Central London

Calificările sunt esențiale pentru obținerea recunoașterii și respectului. Elevii din Marea Britanie, UE și din toată lumea doresc să studieze la Londra și filosofia noastră este de a oferi standarde înalte de predare într-un mediu care încurajează realizările academice alături de dezvoltarea personală, în timp ce se confruntă cu cultura și viața unui oraș vibrant. Găsiți cursul potrivit pentru dvs. și obțineți învățarea centrat pe elev în timpul petrecut la colegiu. Elevii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult pentru a aplica.

 • Cursuri de afaceri, calcul, logistică, transport și management (cursuri de zi și de seară bazate pe cursuri / distanțe / online / învățare mixtă)
  • Business Extended - Pearson BTEC Level 3 (QCF) - (rapid)
  • HNC de afaceri - Pearson BTEC Level 4 (RQF)
  • HND de afaceri - Pearson BTEC Level 5 (RQF)
  • Logistică și transport maritim - ABMA Nivel 4 (nereglementat)
  • Logistică și transport - ABMA Nivelul 5 (nereglementat)
  • Managementul infrastructurii - BIFM Nivelul 3
  • Managementul Facilităților - BIFM Nivelul 4
  • Managementul Facilităților - BIFM Nivelul 5
  • Managementul infrastructurii - BIFM Nivelul 6
  • Pearson BTEC Nivelul 4 Computere HND (RQF)
  • Pearson BTEC Nivelul 5 Computere HND (RQF)
  • Engleză pentru scopuri specifice
  • EDSML Management Strategic și Leadership - BTEC Nivelul 7 (QCF)

Antreprenorii sunt calificați în disciplinele respective. Unele dintre cele mai bune colegii private sunt în Londra. Suntem unul dintre ei.

Marele profesor

Personalul general și profesorii de colegiu sunt selectați pentru calificările și experiența practică pentru a permite colegilor să ofere o calitate bună, educație bazată pe clasă. Avem o rată ridicată de succes printre cei care finalizează un curs dat. Clasele sunt suficient de mici pentru a permite profesorilor să se raporteze la elevi ca indivizi și suficient de mari pentru a crea o atmosferă vibrantă.

Taxe accesibile și oportunități de finanțare

Ca un colegiu privat, suntem capabili să ne controleze propria structură a taxelor și a fost întotdeauna scopul nostru de a oferi studenților calitatea colegiilor de învățământ la prețuri accesibile. Prin controlul propriilor comisioane ne propunem să oferim elevilor valoare pentru bani când ne selectează ca loc de învățare.

The College of Central London este "acreditat de către Consiliul britanic de acreditare pentru studii independente continue și superioare".

Schimbările recente din politica guvernamentală față de finanțarea educației în Marea Britanie au generat oportunități de finanțare specifice, sub formă de împrumuturi pentru dezvoltarea profesională și carieră pentru studenții din Marea Britanie și Europa, care urmează studii universitare și universitare. Rețineți că aceste informații nu sunt materiale de marketing, de aceea trebuie să adresați întrebări specifice fie prin colegiu, fie vizitați site-ul Web Directgov.

Studenti internationali

Elevii provin din întreaga lume, precum și din toată Marea Britanie și UE. Elevii britanici și cei din UE alcătuiesc majoritatea fraternității studențești, adăugând o comunitate de studenți bogată și diversă. Studenții internaționali pot fi restricționați din cauza restricțiilor de viză în Regatul Unit, astfel încât acestea pot profita de opțiunile de învățare la distanță.

Toti studentii

Organizăm tururi ghidate în locuri speciale de interes, cum ar fi Parlamentul, instanțele de judecată și Bursa de Valori. Vizitele la fața locului au fost inițiate anterior la sediul Sky, la clădirea Lloyds și la Arhivele Naționale. Excursii la alte locuri de specialitate ale Băncii baltice, docuri Tilbury.

Facilitățile de la colegiu includ zone în care studenții pot studia sau se pot relaxa în timpul liber într-o zonă de pauză de la etajul 5. Există, de asemenea, un punct de ceai la etajul 3. Sunt disponibile, de asemenea, facilități pentru biblioteci și studenții pot împrumuta cărți pentru a studia acasă.

Locație

Colegiul este situat pe marginea orașului, centrul financiar al orașului Londra, lângă Turnul Bridgest și nu departe de stațiile de metrou Tower Tower și Tower Gateway.

Facilităţi

Facilitățile de la colegiu includ zone în care elevii pot studia sau se pot relaxa în timpul liber și punctele de ceai unde sunt disponibile gustări, băuturi calde și băuturi răcoritoare. Elevii au acces la internet și conexiuni Wi-Fi. Sunt disponibile facilități de împrumut-bibliotecă, iar studenții pot împrumuta cărți pentru a studia acasă.

Un cuvânt de la director

Suntem disponibili pentru a ajuta studenții cu probleme care apar în timpul studiilor și au scopul de a construi relații puternice cu studenții noștri pentru a încuraja și menține o ambianță plăcută. Mulți dintre studenții noștri se întorc în anul următor pentru a urma un alt curs. Mulți mai recomandă prietenilor și relațiilor să studieze cu noi.

Aștept cu nerăbdare să te întâlnesc când te hotărăști să studiezi la The College of Central London

Aștept cu nerăbdare să te întâlnesc când te hotărăști să studiezi la The College of Central London .

Toate cele bune!

Nicolas Kailides, directorul

Declarația de misiune

Misiunea noastră este să oferim abilitățile și cunoștințele necesare pentru a ajuta cursanții să obțină un succes academic care să le permită să caute oportunități de angajare cu un potențial bun de câștig. Cursurile noastre se bazează pe principii practice și se referă la cerințele angajatorilor. Ele sunt, de asemenea, concepute pentru a califica studenții la universitate. Cursurile oferite sunt de înaltă calitate și recunoscute profesional.

Citiți comentariile noastre:

 • Google: https://tinyurl.com/y8paf9gg
 • Sccot: https://tinyurl.com/y9p7p6sr
 • Hotcours: https://tinyurl.com/y9s6su7b/
Aerial view on thames and london city
London, the UK. Red bus in motion and Big Ben, the Palace of Westminster. The icons of England in vintage, retro style

Locații

 • London

  The College of Central London Ltd, Tower Bridge Business Centre, 46-48 East Smithfield, E1W 1AW, London

  Întrebări