Keystone logo
The American College of the Mediterranean

The American College of the Mediterranean

The American College of the Mediterranean

Introducere

The American College of the Mediterranean

Colegiul American al Mediteranei (ACM) este un colegiu american din Aix-en-Provence, Franța. ACM este lider în educația internațională și oferă o educație în stil american, cu accent global. ACM se străduiește să ofere excelență în educația internațională, să inspire conștientizarea interculturală și să pregătească studenții pentru succesul într-o comunitate globală prin studiul istoriei, limbilor, culturilor și problemelor contemporane europene și mediteraneene. O face printr-o combinație unică de cursuri, stagii, programe de studii, care se combină pentru a crea programe de licență și studii superioare în stil american într-un cadru internațional și intercultural.

Distincțiile ACM includ:

 • O instituție de învățământ superior în stil american, cu statut non-profit în SUA și franceză
 • Creatinițialca instituție de învățământ superior de către Regenții Universității de Stat din New York, ca Institutul pentru Universități Americane cu o istorie bogată care datează din 1957
 • Recunoscută ca instituție de învățământ superior de către Ministerul francez ca instituție privată de învățământ superior (formulare franceză) și Rectoratul Universității Aix-Marseille.
 • Membru fondator al Asociației Colegiilor și Universităților Internaționale Americane (AAICU), oferind studenților oportunități de studiu în străinătate în diferite locații, în principal în Europa și Africa de Nord

Locație

Campusul ACM se află în sudul Franței, în fermecătorul și vibrantul oraș Aix-en-Provence. Aix este...

 • Un oraș universitar cu peste 40.000 de studenți
 • Un centru juridic și academic, care găzduiește curtea de apel din sudul Franței
 • Locul de naștere al pictorului post-impresionist Paul Cézanne, al cărui subiect era adesea maiestuosul munte Sainte-Victoire
 • Cunoscut pentru numeroasele sale fântâni și pentru Cours Mirabeau mărginit de cafenele
 • 25 de minute de Aeroportul Marsilia-Provence
 • 15 minute până la stația de trenuri gloanțe Aix TGV

Programe

ACM oferă programe de licență și master care sunt de natură specifică site-ului, cu accent pe arte, afaceri, științe umaniste și științe sociale.

ACM DUPĂ NUMERE

 • Raportul elev-profesor de 12:1
 • 10 elevi este dimensiunea medie a clasei
 • 45% din cadrele didactice sunt cu normă întreagă
 • 95% din facultatea ACM au un doctorat sau o diplomă terminală în domeniul lor

Cu ACM, aveți posibilitatea de a participa la următoarele:

O diplomă în stil american în Franța

The American College of the Mediterranean (ACM) oferă educația în stil american cu care sunteți familiarizat în orașul fermecător și vibrant Aix-en-Provence, un oraș universitar cu peste 40.000 de studenți. Cu mai multe specializări și minori din care să aleagă, inclusiv opțiunea de a-și proiecta singur un domeniu de studiu și un curriculum de bază care este specific regiunii mediteraneene, studenții au posibilitatea de a se cufunda într-o nouă cultură și de a învăța într-un mediu cu impact ridicat. , mod experiențial.

Instrucțiuni de curs în limba engleză

Toate cursurile sunt predate în limba engleză, în afară de cursurile de limbă în franceză, spaniolă sau arabă la toate nivelurile. Oportunitățile de a vă îmbunătăți în special abilitățile de limba franceză în afara sălii de clasă sunt, de asemenea, disponibile, inclusiv locuința într-o familie gazdă, programul de parteneri lingvistici al ACM și studii de teren.

Conștient de costuri

Ca instituție non-profit de învățământ superior, ACM se concentrează pe menținerea costurilor la prețuri accesibile. În timp ce bursele și granturile sunt disponibile pentru studenții eligibili, scopul nostru este să menținem costurile scăzute încă de la început.

Opțiunea de transfer

Dacă nu vă puteți începe diploma de licență cu ACM, aveți ocazia să o finalizați cu noi. ACM salută studenții transferați să aplice la programul nostru de licență în arte care au absolvit cel puțin un semestru de facultate și au menținut un GPA minim de 2,5.

Experiență internațională de muncă

Rețeaua robustă de stagii a ACM vă va permite să câștigați experiență de lucru internațională în timp ce vă finalizați diploma și vă va prezenta contacte internaționale importante. Aflați mai multe despre oportunitățile de stagiu și vedeți unde ACM a plasat studenți anteriori, vizitând pagina web pentru stagii.

Abilități comercializabile

Cu diploma de la ACM, abilitățile tale îmbunătățite și experiențele unice vor crește dezvoltarea competențelor internaționale și interculturale cruciale. Absolvenții ACM văd deja aceste beneficii după absolvire, deoarece mulți au mers la școli postuniversitare riguroase, inclusiv Universitatea Columbia și Școala Institutului de Artă din Chicago, în timp ce alții și-au valorificat diploma ACM și au obținut locuri de muncă la nivel înalt cu astfel de instituții precum Programul Alimentar Mondial al Națiunilor Unite și Legislatura statului Washington.

Locații

 • Aix-en-Provence

  27, place de l’Université, 13604, Aix-en-Provence

  Întrebări